![]() |
Cytat:
Czekam na relację z wyjazdu :) :Thumbs_Up: |
Ruda, gratulacje i wielki szacunek za taką trasę :Thumbs_Up:Wiem, jak nawet na większym domiku drętwieją ręce i boli dupka po całym dniu jazdy :)
|
Cytat:
Super Ruda, gratulacje z udanej wyprawy. :Thumbs_Up: Teraz czekamy na relację z podróży :) :) :D :bow::) :D :p Ashanti i Creativka również meldują się w Polsce po pełnej wrazeń Leydisowej wyprawie do Chorwacji. :D A było tak :Thumbs_Up: :dizzy: :D :Thumbs_Up: :dizzy: :D :at: :at: :at: |
:)
Ashanti kiedy byłyście w Chorwacji ? ? My z Bujrom umówiłyśmy się na kawę z Sarajewie i jakoś trasy nas tak poniosły ze Ona przez Alpy a ja wybrzeże Chorwackie dotarłysmy do celu :) bylo to na poczatku sierpnia ... Czy wy też w tym czasie ?? Jestem ciekawa czy jechałyście przez Czarnogórę - jest cudna ! Jakieś przygody były ?? |
Cytat:
My dopiero co wróciłyśmy z Chorwacji. :D Wyprawa była super, :Thumbs_Up: miałyśmy parę ciekawych przygód, spotkałyśmy fajnych ludzi, a widoki nas zachwyciły. :) Niestety nie dotarłyśmy do Czarnogóry. Mam nadzieję że następnym razem tam dotrzemy a może i gdzieś dalej. Bakcyl moto - podróżnika złapany. :at: :at: :at: |
Czekam na relacje i foty :) zwłaszcza Pana "Magika" od klamki hihi !!!
|
Owiewka do małego Domina
Dziewczęta jakie rozwiązania proponujecie?
|
|
Cytat:
Ten sezon jeszcze pociągnę ale w przyszłym trzeba jakiś patent wymyślić :) |
firma MGG robi szyby na zamówienie, na wymiar
Polecam :Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |