![]() |
Myku - ja właśnie się zabrałam za gotowanie ( silnika) i sprzątanie (mycie afri po moich wyczynach) :D
|
Cytat:
1. Egzaminator ma zawsze rację 2. Jeśli nie ma, patrz punkt 1 |
Cytat:
Czosnek- tu bym się nie zgodził- jeżeli jesteś pewien swego to się da. Zawsze możesz zakwestionować werdykt egzaminatora. Teoretycznie powinien być egzamin nagrywany. Problem leży gdzie indziej: przez takie odwoływania można stracić więcej czasu niż na ponowne podejście. ...swoją drogą kiedyś widziałem ogłoszenie o takiej treści: "Emeryt-społecznik chętnie utrudni życie dowolnej organizacji, zasypując ją skargami, za niewielką opłatą". :haha2: |
Cytat:
PS. Coś, jak widzę i słyszę, dźwięk się rozjechał i nie jest zsynchronizowany z obrazem. Ale nie chce mi się poprawiać. Domyślicie się zapewne jak powinno być poprawnie. Cytat:
|
Szkoda że nie ma nakręconego tego momentu jak leciałam w błotko :haha2:
Jak mi zdąży wyschnąć kombinezon idę znowu polatać :) Diverek chyba stanie się moim prywatnym reżyserem :) |
Oj nie wiem czy dostaniesz dzisiaj Afri. Po wczorajszym latanku i ubłoceniu, umyłaś ja tylko myjką i to dość pobieżnie, jak dzisiaj zauważyłem. Ze 2 h musiałem ją doprowadzać do stanu sprzed ubłocenia. Więc nie wiem czy zasłużyłaś dzisiaj na jeżdżenie.
|
Cytat:
Cytat:
|
Ubłocona afryka nabiera uroku ;) prawie jak umalowana kobieta
|
Cytat:
|
Teraz to ja już sama nie wiem czy chce tego Dominatora :D
Fajnie mi się jeździ na Afri, jak już dałam radę ją podnieść, to mam luz psychiczny że nie zginę w lesie :D mecząc się z nią przy podnoszeniu .... Ale Dominator jest troszkę niższy... Poza tym będę się zastanawiać za jakiś czas, jak już będzie możliwość zakupu 2 motoru. Na razie ujeżdżam Afryczkę :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |