![]() |
Ty przestań zaśmiecać ten wątek tymi fotomontażami tylko bier sie za pisanie czego nie skończyłeś!
ps. Szacun, ile razy leżałeś tylko bez kłamstw |
To do kogo mam się zgłosić po te flaszkie? :)
|
Do mnie :)
Poproszę fotę i adres do wysyłki :) |
Misza, dzięki za odkopanie tej relacji. Nie było mi dane do tej pory na nią trafić, a było co czytać! :)
|
Cytat:
|
Fajna relacja, czytało się jak dobrą powieść :-)
Wysłane z tripmastera za pomocą Tapatalk. |
To może jest znak, że trzeba powtórkę zrobić?
|
1 Załącznik(ów)
Kurde... coś mi się popieprzyło w kamerce i nic nie nagrała z całego wyjazdu... A tarcu były cały nagrywany :) Foty są ze szczytu tylko i to na telefoni kumpla.. jak go dopadne to wkleje :D
Generalnie jakoś prze-trudne to nie było :) Po skrzyżowaniu z tymi budyneczkami trochę popierniczyłem szlak i wbijaliśmy się na pałę pod górę... W pewnym momencie stwierdziłem, że to lekka przeginka i popatrzyłemw dół i zobaczyłem zarys szlaku. Wróciliśmy i już dalej chyba ta samądrogą co Wy. Faktycznie były te wąwozy z luźnymi kamieniami i to była najtrudniejsza część... ale tam gdzie trzeba to spokojnie z gazem a tam gdzie trzeba dwójka i pizda i spokojnie do wjechania :) Sam wjazd zajął może pół godziny, pół godziny na górze i 15 minut zjazd. Na zjeździe się rozpadało i kamienie był już z mocno śliskie. Jedyna moja gleba to na zjeździe. Miałem złamaną klamkę hamulca po poprzednim dniu i palec już nie wytrzymał siłowo i brak hamowania przodem=lekka glebka :) PS wszystko zrobione na łysym motoz desert z tyłu i łysym heidenau k60 z przodu :) Tomek tez na łysym K60 z tyłu i tkc. No i w butach trekingowych, nie crossowych :D Jak dopadne fotke ze szczytu to wrzuce... |
1 Załącznik(ów)
Bez odpoczynku i na łysych oponach to szacun dla Was mistrzunie!
Ja tutaj na Afryce stawałem kilka razy🙀🙀🙀🙀 Załącznik 58542 fot. pożyczone. |
9 Załącznik(ów)
Chyba dawno nikt nie był na Tarcu ;)
Parę fotek z dzisiaj :) Załącznik 112785 Załącznik 112786 Załącznik 112787 Załącznik 112788 Załącznik 112789 Załącznik 112790 Załącznik 112791 Załącznik 112792 Załącznik 112793 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |