![]() |
Dzięki, mam już orientację, fotki nie powalają ale niebawem chyba pomyślę o zakupie tej kamerki bo filmiki kręci bardzo fajne.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dam dotknac-za niewielka oplata :-)
Ps-mowimy o GoPro.Swintuszki :-P |
Podłącze się tutaj czy używał ktoś uchwytów redleafa które również pasują do gopro
http://allegro.pl/zestaw-montazowy-u...184145658.html Może ktoś miał styczność czy warto zakupić? |
Cytat:
Ja mam podobny zestaw i jestem z niego zadowolony. Trzeba tylko uważać żeby nie pogubić śrubek do uchwytu na rurkę. Poza tym zestaw godny polecenia. |
Jedynie mógłbym dodać ze:godne sprawdzenia są te podpory przyklejane-czy one maja taśmę z 3M czy to coś tylko podobnego.
Oryginały trzymają jak przyspawane-nawet miałem problem z odklejeniem,a wiadomo ze kamerka się trzyma tylko na tej malej powierzchni,wiec ryzyko jest duże. |
W gopro te podpory są na 3M właśnie, niemniej co do ich "trwałości" to ja mam właśnie odmienne zdanei - tzn. jest gites jeśli jest pełna powierzchnia styku. Ale jeśli choć trochę odstaje to wiatr to zerwie niestety. Sam mocuję do kasku paskami od zestawu helmet i jest git.
|
Cytat:
Co do przyczepności-to odpowiedziałeś sobie sam-powierzchnia musi być w 100% inaczej wiatr,albo woda zrobią swoje. Dlatego te podpory są proste lub łukowate. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |