![]() |
pozdrawiania dla kolegi z wawy co pod Rafako na parkingu zusu szukał czegoś do picia.
|
Woczoraj Trasa 22 dwa motki i jeden z nich crf1000l tricolor z kuframi Alu rejestracja PY.
Skręcili na jezioro Strzelce Krajeńskie |
Dzis 12.07 ok. 8:50 ładnaTrójka (z kratką :) w Komorowie koło Pruszkowa- kto to ??
|
1 Załącznik(ów)
Kogo cyknąłem w zeszłym tygodniu ?
|
Wczoraj, tj. 12.07 godz. 14.20 na światłach w Kostrzynie Wlkp. CRF1000 w malowaniu tri color z sakwami
|
Dziś ok 14 rd04 w kierunku Gdańska jechała od strony Elbląga. CzarBiaCzerw
|
Dzisiaj (21.07) ok. 13:00 siódemeczka na krakowskich blachach na obwodnicy Gdowa, pomknęła później w stronę Wieliczki i Krakowa. Czyżby jakiś nowy krakowski Afropolak?
|
Niedziela (25.07) parking od strony Mikołajek przy przeprawie promowej do Wierzby ładna AT w malowaniu czarno-pomarańczowym na giżyckich blachach. Ktoś z forumowiczów?
|
Cytat:
|
@pecze może kiedyś uda się umówić na wspólne latanie po naszych terenach?
|
1 Załącznik(ów)
Google maps oglądałm i co widzę? ..w 2019 kto był pod Elbrusem... nasi może?
|
Ja był ale innym moto :D.
|
Cytat:
|
31.07.2021 - Dubicze Cerkiewne zajazd u Jana. Kontakt wzrokowy był tylko czy to był kierownik XRV ?
|
1 Sierpnia koło 17.30 trzy Afryki w Wilanowie? Podjechałem na śwaitłach, spieszyło mi sie bo bym z Wami kawalek sie przejechał. Gdzies z okolicy jestescie czy goscinne wystepy?
|
Kto rezyduje w Ulinii?
Nowa AT tricolor |
1 Załącznik(ów)
07.08 Hotel Nekla. Przejeżdżałem swoją i na chwilę przystanąłem :)
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Cytat:
|
Pozdrowienia dla kierownika Afryki na czarnych blachach z kufrem "poczta" na Marynarskiej. Machałem z Imprezy GT. :)
|
Miła pogawędka dzisiaj na światłach w Krakowie koło Archera, NAT z zielonymi barkbustersami.
Kaski mieliśmy identyczne :) |
W środę w Czechowicach na S1 NAT na SB-ckich numerach....pozdro od SZY-ity.
Wczoraj w Żywcu na moście dwie Afryki - pozdro. |
Gdynia dziś koło południa obok akwarium.
Czarna XRV z kuframi.chcialem pomachać ale prawie szkodnikowi rekę wyrwałem :) |
Wczoraj Stare Sady mijana Afra XRV 750. Kierownik z plecaczkiem. pozdr.
|
Cytat:
|
Pozdrawiam kierownika NAT, który 16.08 akurat odwiedzał Zacisze u Hosa.
|
Rd07 obok szpitala na Banacha w Warszawie, teraz
|
1 Załącznik(ów)
Załącznik 109342
Przed wczoraj ustrzelone w Ochrydzie. |
Kto parkuje od niedawna w Zielonej Górze na Godlewskiego pod urzędem? Królowa w stanie kolekcjonerskim, a w takim wieku to aż nieco wstyd taką gołą, polerowaną blachą świecić 😁👍
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Wczoraj (21.09) ok. 16.15 Rd03 w Oświęcimiu na Dąbrowskiego. LwG z puszki.
|
Pozdrawiam kierownika czarnej NAT który regularnie jeździ po Niepołomickiej w Gdańsku
|
23.09.2021 Ostrowiec Świętokrzyski trójkolorowa CRF1000 tablica KTT... ktoś z forum?
|
Dzisiaj 25.09.2021 zlot na rynku w Płocku 3 CRFây hrc. Kogo miałem zaszczyt widzieć ? Ja byłem czerwono-czarno- biała.
Pozdrawiam Bartek |
Cytat:
|
Niedziela 26.09, Srebrna RD07 miejscowość Barwałd Sredni na drodze Kalwaria - Wadowice
LwG z rowera z dzieckiem w foteliku :) |
Cytat:
|
Cytat:
To jeśli się nie odezwie to niech sobie dalej jeździ a my może byśmy gdzieś coś kiedyś wspólnie pohałasowali na te 3 puste kominy? |
Cytat:
|
Cytat:
Dobra, napiszę coś na priva to zrobimy jakąś ustawkę na dzielnicy. |
Cytat:
Oprócz motocykla to trzeba jeszcze umić :) |
W sobotę w Harrahowie widziałem 4 chłopa 2 nowe Afriki Crf i dwa Triumph Tiger 😁 ujawnijcie się gdyż ja swoją Crf miałem na parkingu
|
Cytat:
|
Zaparkowany NAT - HRC - Poniedziałek 04.10.2021 Warszawa róg Emilii Plater i za przeproszeniem Nowogródzkiej pod knajpką Cud Miód około 15.30 póżniej 15.50 druga na Jerozolimskich w stronę centrum na wysokości dworca zachodniego...
|
Pozdro dla kierownika na rd07 biało czerwona dziś ok 12 w Roztoki Górne, może ktoś od nas?
|
|
Cytat:
|
Dziś kopalnia Braszowice Afra w kamuflaż.
|
Cytat:
Może Widmo80? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Odbierając moto 11.11 w Warszawie stałem na światłach dobre kilkanaście minut czekając, aż przejedzie parada motocyklowa. Widziałem sporo Afryk, pozdrawiam kierowników. :Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |