![]() |
|
|
Długo nie będzie czekać na nowego właściciela
|
poczeka troche, bo trzeba miec papiery na TÜV na ta felge w niemczech. A nic o nichj nie pisze. Mozna tez zrobic specjalny TÜV ale to ze 200 ojro trza polozyc
|
OK, faziku, a teraz wytłumacz mi to jak sześciolatkowi. Czyli nie mogę jej sobie kupić za 110 ojro (+ koszty przesyłki) i jeździć na niej w Polszy ??
Aaa, i proszę tu nie moralizować o homologacjach i przeglądach, bo PL to nie DE i realia inne |
W PL możesz. Giermańcy maja z tym problem na przeglądach. I nie marudź tylko kupuj, bo gdyby to była felga do Transalpa to bym już ją klepnął ;)
|
Miras,
niewiem jak jest w PL ale watpie aby na przegladzie ktos zczail jak to jest. W niemczech sprawdzaja rozmiar i rodzaj opony i czy masz ja w papierach. Kazde zamocowane na stale dodatkowe oprzyrzadowanie do moto musi miec atest na Dany motocykl. ogolnie siwy dym z takim czyms A felga fajna, niewiem z czego ale od afry to nie jest ... chyba |
Masz na myśli że nie była zamontowana na AT ??, bo na 18-tkach to Afryk raczej nie było.
To dlaczego opis wskazuje że do RD07 ? |
Koles ma do sprzedania przod i tyl. Na fotkach widac ze felga ma zebatke z AT. Jak pisze ze do AT to znaczy ze cos sobie zmotal z jakiegos KTMa,
Ma w ofercie jeszcze wiecej szpejow do AT, bralbym, ale diengow niet |
Cosik mi się tarcza za duża wydaje, a po drugie to jest piasta bez zabieraków, a zębatka na sztywno na tyle może mocno skrócić żywotność nie tylko napędu, ale także wałka zdawczego.
|
Właśnie ta szerokość mnie ciekawi. Optimum to 2,5 - 2,75 cala.
Może Fazik będzie łaskaw :bow: i wyjaśni te kwestie. Bo bez wątpienia cenowo oferta ciekawa. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:28. |
|