![]() |
|
Tiaaa 60tys km... :haha2:
|
Ex, nie jest tak zle ten silnik rozpolowic, wymieni sie, zaszpachluje i bedzie zegarek.
W nowych motocyklach sie nie wymienia tylko od razu na zyletki, a my afrykancy sie pozniej tym golimy ;) A lozysko przy 60tys? w afryce? Cos mi sabotazem czuc.... ;) |
:haha2:Chyba 160 tys.........
|
my tu gadu gadu a tu fajny projekt powstaje! :D
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...ebbe0a142126fa |
Łożysko wałka zdawczego można rozwalić i w nowym motocyklu - jak naciągniemy za bardzo łańcuch.
A i nie wiem czy dobrze pamiętam ale coś mi sie kojarzy że Dabal je wymieniał bez rozpołowiania silnika . To ja pisałem fan pomarańczy :D |
|
gleba jak gleba... gleba musi być.. :D
dobra skończmy temat Afryki.... bo to w sumie fajny motocykl... całkiem nadaje sie do wolnej jazdy.. ;) |
|
noo dobra zrugali mnie... zatem muszę złożyć tutaj uroczystą przysięgę...
obiecuje już nie pleść głupot na temat wyższości świąt... ;) noo przynajmniej się postaram ;) |
Ex, no musimy tu troche popilnowac aby po Twoich wpisach, jakis mlody motocyklista nie uwierzyl ze KTMy sa takie zajebiste. Trzeba mu dac szanse aby zaczal przygode na prawdziwym motocyklu a nie przerazil sie naprawami i ich kosztami :D
Pawlicho, czy mie sie wydaje ze to lozysko mozna wytargac bez rozpolawiania silnika ? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18. |
|