Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Kwestie różne, ale podróżne. (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=80)
-   -   Dookola (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=14792)

szparag 29.01.2013 14:03

A może prościej, zamiast komentować innych, jak to nie potrafią nic robić i w ogóle są do dupy, zrobić coś samemu ? Chłopak w wielu płaszczyznach postąpił źle, ale co z tego ??
Ilu z ludzi potrafi strasznie dużo mówić, co więcej krytykować, samemu nigdzie nie będąc i nic nie robiąc.
http://img2.demotywatoryfb.pl/upload...lucs0r_600.jpg

szparag 29.01.2013 15:56

A jak nazwać, kogoś kto zimą na 350-ce z dospawanymi nartami jedzie zobaczyć zorzę polarną ??

Moje zdanie jest następujące.

Czy gość się przygotował ? Nie.
Czy gość dobrał odpowiedni motocykl ? Nie.
Czy gość się potrafił zapakować ? Nie.
Te "Nie" można mnożyć w nieskończoność.

Czy gość zasługuje na krytykę ?? Tak. Ale konstruktywną.
Czy powinniśmy się z niego publicznie naśmiewać ? Nie.

Czy poddanie się w jego przypadku to porażka ? Moim zdaniem jedyna słuszna decyzja jaką mógł podjąć i był to raczej objaw odwagi i rozsądku niż porażki.

Panowie nie ważne jak. Ważne, że ruszył dupę od komputera i pojechał.
Następnym razem, jeśli będzie, pójdzie mu lepiej.

Pozdrawiam .

Lepi 29.01.2013 16:03

To był następny raz.
To że wycofanie się było słuszną decyzją nie oznacza, że nie było porażką.

rambo 29.01.2013 16:07

Każdy kolejny bedzie spalony na panewkach, bo gość nie ma jakiejś tam klepki i próbuje udowodnić wszystkim że "da rade"

szparag 29.01.2013 16:33

Podobno, tylko ci nie odnoszą porażek, którzy niczego nie próbują.
Dla mnie największą porażką jest nie podejmowanie prób.

Nie pochwalam, w żaden sposób tego co gość zrobił, jedynie uważam, że publiczne naśmiewanie się z niego jest nie na miejscu.

Pozdrawiam

Arkadius 29.01.2013 16:41

ja powiem tylko tyle, że powinien coś napisać na FB do tych ludzi co mu kibicowali a nie człowiek umarł w butach i nikt nie wie co jest grane. Czy jedzie czy już ma dość.
Z BMW też sporo osób się śmieje na tym forum i nikt sie nie obraza i nie każe im kupować BMW bo siedzą przy kompie. A do takich komentarzy trzeba mieć troche dystansu i chwała tym co umieją je obrócić w żart bo inaczej to wszyscy zwariujemy.

Lepi 29.01.2013 17:06

Słusznie prawisz.
Wyśmiewać się nie należy z nikogo. Z krytyką musi liczyć się każdy, kto się upublicznia. Poziom krytyki niestety nie zawsze jest najwyższych lotów.

zbyszek 03.02.2013 15:54

Cytat:

Napisał pyntront (Post 288387)
Masz mi coś konkretnego do powiedzenia na temat podróży Michała, czy tylko fikasz i nabijasz sobie posty?

Cóż, gdybyśmy się kiedyś spotkali to mi przypomnij proszę że jestem ci coś dłużny , ja pochodzę jeszcze z czasów kiedy nie tak łatwo było wszystko ob....ć, za wypowiedziane słowa były realne konsekwencje.
Dziś,,, no cóż, nawet nie ma komu w mordę wlać[mam na myśli cały czas pivo, żeby nie było... niedomówień].
A Michała Kubiaka to pamiętam jeszcze z lat 90 i jego publikacji w Świecie Motocykli, np wyprawa na Nordkapp na Kawie ltd 700 [sam miałem taki motocykl], wracał autostopem przez Rosję bodajże, bo miał wypadek i Kawa zostawiła impulsator wtarty w asfalt, a części zamiennych do amerykńskiej wersji
nigdy nie było w Europie
Jesteś zadowolony z odpowiedzi?
Więc dotrzymaj danego słowa i się więcej w temacie nie odzywaj bo budzisz we mnie delikatnie to ujmując mieszane uczucia.:Sarcastic:

JARU 03.02.2013 22:35

Panowie proszę o opanowanie, FAT nie jest miejscem na wasze przepychanki.
Czyszczę temat, jeśli chcecie pisać na temat wyjazdu to zapraszam, jeśli nie - przenieście rozmowę do prywatnej korespondencji.

szparag 03.02.2013 22:40

Panowie, nie prościej, zamiast rozprawiać o innych opisać swoją wyprawę lub wycieczkę ?
Można opisać wszystkie miejsca gdzie byliśmy, podzielić się zdjęciami. Zaimponować innym,wzbudzić w nich chęć do podróżowania. Moim zdaniem, lepiej niż kłócić się na temat cudzego wyjazdu, na którym nie byliśmy.
Pozdrawiam

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02.