![]() |
Cytat:
|
No i super!!!! Ja też chętnie dolaczę do Sabatu czarownic, jak nie uda się na 2 to najwyżej na 4 kołach.
|
Dziewczęta jedziemy na kołach :) twardym trza być nie mietkim:) Jagna kto jak nie Ty :) możemy sobie zrobić traske i po drodze zbierac czarownice :) bo w tym cała zabawa
|
Cytat:
|
Zaczekaj jak bym miała jechać WR to z domu musiała bym wyjechać conajmniej tydzień wcześniej :)
|
Aż mi się japka uśmiechnęła,:lol8: ja lubię jak jest daleko.... im dalej tym lepiej, :rules:
a Twoje okolice, Aga są dla mnie MNIAM :) Najbardziej pasuje mi początek lipca ale to nie znaczy, że inne terminy odpadają - dostosuję się. Może zatem konkursik na najdłuższą traskę na sabat (zrobioną na moto)? do zoo :) !!! |
Aga rusz dupsko i organizuj .... Kurde bo czarownice sie niecierpliwia ...Romyanek tylko żadnych konkursów która ma więcej nakulane... Bo co niektóre ambitne wyjada tydzień wcześniej żeby na Mazury dojechać z 1000km na liczniku :)
|
TAGDB - spokojnie -chciałam wybadać środowisko czy chęć jest ;)
To jak? Zostają Mazury? 4-6 lipiec 2014? Organizować mam? no dooobra pomyślę... (jak tu się zakłada nowy wątek? :haha2: ) ps. już się cieszę! ;) |
Cytat:
AGA - brawo ta pani :zdrufko: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |