![]() |
Cytat:
Alkomat jest typu "żółta pała". Tak - będziecie dmuchać w żółtą pałę :haha2: A ta PAŁA pokaże czy jesteście w stanie, nie w stanie albo pod wpływem. |
Cisza w eterze widzę znaczy wszyscy bawią :chleje::zdrufko:albo jadą :at:
|
Podziękowanie
Bardzo dziękuje organizatorom. Atmosfera jest jak za dawnych lat. Dawno niewidziane gęby. Zajebiosta miejscówka. Pełna kurtura !!! Dzięki :bow:
PS. szczególne podziękowania partnerom do tańca :D:D :bow: Pije teleportera - dzięki Rodi :bow: i żałuje, ze jutro nie będę.:mad: |
Podziękowania,dla Pań w "recepcji" ;) i organizatoróff za wpuszczenie do Caritasu :bow:
Miło było Was poznać i zobaczyć znane twarze. Jak sami widzieliście najlepsze buty łofrołdowe to oldskulowe Relaksy :D,a najlepsze gogle ma Anucha :D Użył który siekierki z gmola ? Kaban upieczony ? :haha2: Bardzo mi przykro,że musiałem Was opuścić o pierwszej,kiedy impreza się zaczęła rozkręcać :mur: |
Ubawiłem się po łokcie. Dzięki za super impreze.
Relaxy wyczesane ;). |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Dzięki za spotkanie, Chwila wystarczyła, by podładować akumulatory. Więcej fotek (z fotką wieczoru:);)) tutaj: https://picasaweb.google.com/1090144...05446767163218 |
Cytat:
Proszę o zmianę nicka na Filantrop :D Kierowcy mercedesów mają krzywe nogi - do środka :D Ale dziołchy z nimi jeżdżą całkiem całkiem. A turansy dają radę. Muszę se tak teraz mówić bo po aukcji to już se oponek nie sprawię... :D No w sumie było zajebiście. Przyjęcie godne. Tylko następnym razem w temacie przelewu chyba dopiszę, że chcę bez chrapiących :D |
Moze i trzoda ale na poziomie! To był mój pierwszy zlot i mam nadzieję że nie ostatni! Nawet wszystkich nie poznałem ale zabawa, atmosfera, ludzie a także knury wszystko to było zajebistei;) A 5$ od Roomyanka traktuję jako dobrą wróżbę!
P.S Szymon dzięki za postawienie na nogi! |
Powroty są do dupy...
Dzięki wszystkim organizatorom za świetną imprezę, Majkiemu za trasę OFF, tego kartofliska nie zapomnę do końca życia :) Parys i Jurek, Wam za pomoc w wykonaniu 'ona tańczy dla mnie'. Z naszym wokalem możemy zakładać kapelę Diskopolo, sukces murowany. Chłopakom z pokoju za już Wy wiecie co... hehe:papieros::papieros: Do następnego! Z całego zlotu mam 2 zdjęcia: Parysa między mercedesiankami i świni Ramboszczaka... |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |