![]() |
1 Załącznik(ów)
O jeszcze takie
|
Było pięknie jak zawsze! Dzięki wszystkim, a zwłaszcza Siwemu za motocykl i namiot. Niech żałują Ci co nie byli!!
|
ja też dziękuję za jeden dzień bibki a może i wieczór było klawo :Thumbs_Up: :lc8:
|
Kaskader też dotarł, tym razem na szczęście już spokojnie i bez przygód.
Dziękuję wszystkim, jak zwykle byliście super. |
Jo też już w domu i nawet wyzdrowiały całkiem. Dziękuję wszystkim za dobry humor i piasek w zębach. Szczególne podziękowania dla Leona i Tolka za miejscówki oraz dla Pana Imadełko za banieczkę 5 litrów.
|
Powróciłem cało i zdrowo, choć Podlasie płakało gdy do domu wracałem.
Dziękuję Wam Wszystkim za klimat, piach w zębach, 5 litrowe opakowania zbiorcze, pojeżdżawę, było jak zawsze na 100 % zajebiście. Łukasz szybkiego powrotu do zdrowia. Mam nadzieję, że do zobaczenia na jesiennym. |
6 Załącznik(ów)
Zdjec kilka a pytanie: ktory z nie dolechal na zjazd???
|
Dojechaliśmy szczęśliwie i na sucho , dzieki wszystkim za wspaniałą organizację i miejscówki kolejnych biwaków , było jak zwykle zajebiście . W drodze powrotnej przeczołgałem chłopaków do okoła jeziora Studzienicznego , śluza Swoboda i Sanktuarium na wyspie w Stdienicznym. Macie magiczne tereny i dzięki za wspaniałą zabawę
|
Wielkie dzięki za kolejny wspaniały rajd :)
|
Dojechał Ciechanów .
Po drodze deszcz i rozlana ropa na odcinku ok 50 km na trasie Ostrołęka - Maków Mazowiecki ( momenty były). Pozdrawiam i do zobaczenia. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |