![]() |
....widzę, że w Djupaviku bez zmian:lol8:;)
|
Fajna ta Twoja Islandia :D
|
W czasie studiow planowalismy ze znajomym spedzic pieszo 2 tygodnia na Islandi, ja niestety nie wyjechalem a On wrocil zakochany w wyspie i Elizie, czyli tam sie mozna zakochac!!!!!!! Zajebiste zdjecia Panie Myku!!!!!!!
|
Dziwne...Ja jakos w nikim sie nie zakochalem,a szkoda :D.Islandia jest zajebista,nic dodac :at::lc8:
|
Cytat:
Cudne foty. |
Moze i faktycznie tak jest.Wlasnie mi sie snila,az sie obudzilem i teraz siedze przed kompem...:vis:bo nie moge zasnac :D
|
Lato już się powoli kończy a tutejsze ludziska gadają,że nijakiego wariata :lc8:na chelengerze w tym roku nie widzieli :D! Chyba się Myku zestarzał i siedząc w bujanym fotelu wspomina tylko drogę przez interior....
|
Mialem juz nadzieje,ze ani ty ani Michal sie nie odezwiecie,ale jak widac mylilem sie :D.No niestety,tym razem rzeczywistosc powiedziala NIET:mad:.Mam nadzieje,ze u was ciagle leje,grzmi i wybuchaja wulkany:D,inaczej rzuce sie pod pociag,albo przejezdzajacy wlasnie traktor.Mysle,ze jednak najpozniej za rok bedziecie czytali w gazetach o wybrykach pewnego motocyklisty.Eeech....szkoda gadac,ide do pracy :lol8:
|
Odswierzam troche watek,choc nic nowego nie mam do pisania w nim.Znalazlem za to fajna strone ze zdjeciami,opisanymi do tego.Moze zainspiruje kogos,kto chcialby sie tam wybrac i sie waha.Milego ogladania ;)
http://www.google.de/imgres?hl=de&sa...9,r:1,s:0,i:72 |
Widze ze siedzisz i sie nudzisz. Kiedy i gdzie nastepna wyprawa?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |