![]() |
Napływowy góralu... Bo zapierdzielać do Hirtshals to kawał drogi. Na Twoim miejscu brałbym Świnoujście Ystad na nocny rejs.
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
Zerkne, dzięki.
|
Wziąłem i ja tez policzyłem i wyszło mi, że:
do Oslo na kołach przez Danię to ok 1 600 km i jak by nie patrzeć dwa dni jazdy,a tak naprawdę pałowania po autobnach, gdzie raczej ekonomicznie , dłużej jak godzinę nie da się jechać, więc koszt + 20 - 30% czyli w obie strony 1 152 PLN do Oslo promem Świno Ystad, na bogato kabina 2 osobowa w obie strony only for me i z oknem, 984 PLN w obie strony + paliwo z ystad do Oslo, w obie strony 360 PLN. razem 1 344 PLN i w sumie tez 2 dni jazdy ale za to nocka na morzu:convulsion::convulsion: Polferies nie mozna zarezerwować więcej w przód niż 1 miesiąc więc o ile ceny sie nie zmienią, to rezygnujac z luksusów bardziej opłaca się promem |
Po za Pollferiers masz Uniti i TT z Swinoujscia. Masz tez Sazzniz - Trelleborg z Stena. W wakacje moze raczej bardzo spokojne wiec dolegliwosci nie powinny wystapic. Wez tez pod uwage ze majac kabine wezmiesz prysznic wyspisz sie i zregenerujesz przed dalsza droga.
Pozdro |
Cytat:
No nic, może będą promocję później. |
Cytat:
|
Cytat:
|
U mnie słabo z czasem więc każde pół dnia będzie ważne i pewnie pojadę na żywioł. Aby podgonić 3 moto do busa i lecimy.
|
Najszybsze polaczenie to mostem, jesli bedzie 3 kierowcow to most albo Stena Line z Sazzniz. Dla pojedynczej osoby raczej polecal bym prom z Polski.
|
Sory ale nie do końca trybie?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |