![]() |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 126096 |
Dzień dobry,
poszukuję właściciela 701 enduro z okolic Poznania-Swarzędza. Chciałbym popytać, pomacać, pogadać, bo przymierzam się do zmiany. będę wdzięczny. Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pisałem kiedyś - 90kg betą jebnalem się na wywalonego wielkiego buka.
Zaplątałem się w gałęzie tak ze nie było opcji wyjść i wstać i lało się na mnie paliwo bo dopiero co zatankowałem. Żeby wstać musiałem wykręcić sobie nogę tak ze po prostu płakałem z bólu. Gdyby ta wacha zaczęła się palić - nie chce myśleć. |
Macie rację, napisałem o tej uniwersalności z własnej perspektywy - ja, szczególnie jak jadę sam to raczej wyłącznie po znanych trackach. Nie spodziewam się tam hardcore-u, choć oczywiście ulewne deszcze potrafią znacznie zmienić warunki. Natomiast do takiej jazdy jak moja 701 jest niezwykle uniwersalna. Robię kilkaset km czymś a’la TET i potem tego samego dnia mogę jeszcze na kołach wrócić asfaltem do domu.
|
A siedzenie nie przeszkadza w takim nawijaniu km...?
|
Zet poprawił i 5-6 stówek spokojnie nawijasz bez bólu doopy.
|
siema pany - po długiej przerwie szukam czegoś następnego ( kolejnego) 701 chyba to je to... ktoś z okolic Katowic lub tarnowskich gór posiada taką by dupe posadzić - nie muszę jeździć ( chyba że ktoś sie uprze) ;-) - tylko na "sucho"...
Jak z przebiegami 10 - 15k - coś extra tam trzeba grzebać? |
Co tu taka cisza:))) Panowie takie pytanko czy ktoś podłaczał dyno jet power comander do swojej husqvarny?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |