![]() |
:Thumbs_Up:
Niewiele już zostało. Dla zainteresowanych wrzucam info o dostępnych rozmiarach na dzień dzisiejszy. M-13 L-2 XL-14 XXL-3 XXXL-1 Kolejna transza planowana jest do produkcji dopiero na wiosnę. Tabele rozmiarowe, koszty i foty w pierwszym poście. |
gacie som w planach ?
|
Gacie w sensie kalesony są na stanie. Gacie w sensie majty czy bokserki nie są w planach. Ale kto wie...
|
Cytat:
|
To rzeźba ale sprawdzę czy jest taka opcja.
|
JA tylko dodam że bluza od Emka czyni cuda w zimne dni !!! :at:
|
Prośba, poczytajcie o tym, że kalesony (legginsy) merino mają troszkę inną metodę zakładania...
Kilka osób pisało o tym, że im się przy zakładaniu rozdarły. Nie jest to spowodowane wadą materiału czy czasem jaki leżą w szafie. Trzeba NAŁOŻYĆ !! a nie WCIĄGNĄĆ (na siłę) na nogi. Przykład można zobaczyć: https://www.youtube.com/watch?v=rYhEZf8Dwu0 Musiałem nieźle nagooglować, żeby odpowiedni film był ;) |
No co wy?! Takie rzeczy trzeba wam tłumaczyć? Toż to podstawy! Żaden rajtuz czy innych pończoch nie nosił? No nie gadajcie bo i tak nie uwierzę... Byłem w Białej i Białym Brzegu, różne rzeczy rano się widzi jak się wcześnie wstanie ;)
Tak już na poważnie technika taka sama jak przy długich skarpetach motocyklowych, narciarskich czy górskich. Też nie praktykowaliście? |
Cytat:
|
Nie łatwo z tym filmikiem i wiem, że nieco odbiega od tematów, ale nie chciałem wrzucać linka do "Nakładanie rajstop na żylaki" :P
A też nieco inne są takie z elastyną, niż 100% wełny... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |