![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Przyglądam się oczywiście dyskusji. Cóż, każdy zna tylko kawałek, mój był najmniejszy i dlatego nie zabieram zdania. Jednak palantem nie nazwałbym bym nikogo na publicznym forum. Może był to skrót myślowy.
|
Cytat:
Nie do końca rozumiem post Sławka, nie wiem czy jest to kwestia nie do końca zrozumienia co pisał angol czy co. Tu nie było chłodnej kalkulacji, ale jak jesteś w Mongolii i okazało się, że zabrałeś kompana do dupy to chyba rozsądne jest odstawienie go w takie miejsce z którego bez problemu sam wróci do domu i kontynuowanie wycieczki, a nie odprowadzanie go pod drzwi domu w wielkiej Brytanii. Gość jeszcze się wrócił by sprawdzić czy wszystko jest ok jak się dowiedział, że jego kolega nie skontaktował się z własną żoną, że wraca. oczywiście mamy tu dwie informacje od gościa który kontynuował wyprawę i od gościa który wrócił. Jak się panowie nie polubili to trudno oczekiwać że będą one będą w 100% zbieżne <O:p></O:p> |
Gdybym nie zastosował skrótu myslowego napisał bym dokladnie to co Marcin SF.
|
Cytat:
Ale jeśli coś przeoczyłem to sory , poprawcie . Nie oceniam ani angola , ani jego kolesi , którzy prubują się usprawiedliwiać.... ja tylko strasznie wrażliwy jestem .... :o |
Cytat:
nie można oceniać sytuacji będąc niedoinformowanym, zawsze racja jest po stronie informującego :( Inna sprawa, że raczej nie zostawiłbym kogoś, przynajmniej nie upewniając się dokładnie że da radę sobie na powrót... tak jak napisaliście w postachj wcześniej - to trudne decyzje są ... z drugiej strony ludzie sami sobie pracują na traktowanie i negatywne skutki... szkoda mi angola, szkoda mi angoli którzy mieli problem ... cieszę się że nie musiałem podejmowac tego rodzaju decyzji ... |
[quote=puntek;73218]nie można oceniać sytuacji będąc niedoinformowanym, zawsze racja jest po stronie informującego :(
Puntek co ty pierdolisz piles coś ! |
[quote=Sławekk;73221]
Cytat:
jak słuchasz wypowiedzi jednej ze stron, a potem drugiej bez tzw konfrontacji - to zawsze rację ma ta strona która głośniej krzyczy więcej mówi... :haha2: dlatego my to raczej mało wimy ... a wypić bym chciał ...wpadnij w sobotę na piwko na budowę, chyba że lecisz na srebrną górę :chleje: |
Lepi oddaj nóż:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:26. |