![]() |
Cytat:
|
NAT chyba testowali za dlugo.Inaczej nie byloby tyle niespodzianek i zmian po 2 latach Pamietam ze 1190 mial jedna akcje serwisowa.Mial zbyt slaby rozrusznik.Wymieniali to przy serwisie.Nie pamietam zeby byly jakies testy na kupujacych.W 990 tez cos bylo nie pamietam i chyba tez jedna akcja.Jak sie myle to poprawcie mnie.
|
Cytat:
|
Nie uszczelki, tylko nakrętki głowicy do 2004r. Uszczelki z 950 i 990 są takie same. 990 mialy akcje na tylne pompy hamulcowe, reszta przypadłości czyli felgi, pompy wody, hamulcowe i sprzęgła, sprzegło rozrusznika, chluch buster, wysprzęgliki, to zwykła eksploataja:)
|
Cytat:
W mojej hondzie nc750x było chyba ze 4 akcje serwisowe po jej wprowadzeniu w 2014 roku. Wymiana zegara, stycznika, zamka w kufrze i cos tam jeszcze, nie pamietam. |
Cytat:
Zaprosili tylko na wymianę licznika. Fajnie było znowu kręcić od zera :D |
A co ci sie stalo z licznikiem?
|
liczniki z tego okresu przekłamywały, chyba do tyłu o ile pamietam.
Np dzisiaj trip meter pokazywał 150km a jutro po przejechaniu 10 km pokazywał 135km... Jeżeli chodzi o zamek kufra to sie źle wyraziłem, chodziło o "frunk". |
Proszę o zmianę tytułu bo co zaglądam na stronę to ciagle czytam że
Nasz DUBEL jest do sześcianu. Malutki ON nie jest, to prawda ! A i jego fantazja i humor wymagają wiekszej potęgi niż do sześcianu. (taki wniosek formalny) Ciał |
:haha2:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |