![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Każdy facet powinien mieć taką jaskinię wtedy spokój i harmonia w domu murowane :) Ja mam nieogrzewany garaż ale jak stara wkur.... to i tam jest co robić nawet przy minus 20 !! :)
|
Ja mam garaż w którym mam łóżko ,sprzęt audio na kasety i CD, kuchenkę, i sprzęt turystyczny.
Jest tam cisza i nikt ode mnie nic nie chce. Do garażu przychodzą moi moto-koledzy i możemy sobie wymieniać klocki , oleje i płyny. |
Właśnie, płyny :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Fajnie że takie tradycje przetrwały, ja w takim garażu przesiadywałem od gówniarza, magiczne miejsce w którym stały motory taty. Dziś są dwa takie garaże upchane motorkami i to jest kulminacja szczęścia dla kogoś kochającego motorki. Tylko kumpli z tamtych lat już nie ma….
|
Nie z wrocka kiedyś ten Mystic? Marian?
Co do jaskini to wszystko prawda. Na szczęście, myśle, ze moja jeszcze nieogrzewana bo bym tam mieszkał :) Tak na marginesie - kiedyś już o tym gadaliśmy. Jak robicie foty tych swoich paści :) to upewnijcie się ze nie załączanie danych lokalizacyjnych w zdjęciu. Nie wiem czy takie coś powędruje później na forum ale raczej tak. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. |
O to to to! Własny garaż prawem nie towarem!
Każdy chłop, dla własnego i reszty rodziny, zdrowia psychicznego powinien mieć miejsce izolacji, wyciszenia, przemyśleń i zadumy. |
Bywa, że nie pomaga.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:51. |