Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=225)
-   -   20 LAT FAT Biały Brzeg 2024 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=46298)

WojtekBBI 14.09.2024 02:57

Fajnie było wpaść choć na chwilę...

Jesteśmy już w domu.

Mersi bardzo wszystkim za mile spędzony czas.

Pozdrawiam i do zobaczenia!

Nein! Nein! Nein! Nein:haha2::haha2::haha2:

PUFF 14.09.2024 17:39

Czolem. Ja tez bezpiecznie w domu. Wielkie dzieki dla organizatorow i uczestnikow za stworzenie super klimatu.
Dobrze bylo Was znowu zobaczyc!

7Greg 14.09.2024 18:07

Ja również w domu.
Sołtys, Stopa, dzięki, że Wam się chce :Thumbs_Up:

:bow::bow::bow:

consigliero 14.09.2024 19:21

2 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał gzyra (Post 860523)
Czy ta dojazdowka w lesie zmienila sie na gorsze/lepsze od 2022? Tez mam sliki i 300kg pod workami i wlasnie sie lamie czy nie samochodem. Jak bedzie mokro, na sucho to spoko.

Nie wiem czy kolega powinien tak wcześnie rano wyjechać. U mnie powrót przebiegł całkiem spokojnie, może z powodu dobrej wybranej ścieżki, pojechałem na Kielce licząc że największe opady już tam były i chyba to była dobra decyzja, bo w rejonie Chmielnika nawet się pojawiło słońce . Jako że zostajemy na wsi do poniedziałku, to gdyby ktoś wracał do domu i czuł się znużony drogą to kawa i herbata jest zawsze dostępna. Żałuję tylko że pogoda na spotkaniu była taka barowa, bo organizatorom pokrzyżowała ona szyki ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze .

Jeszcze jednego żałuję, oprócz faktu że nie zostałem dłużej. Mogłem zabrać trochę powitalnego zacnego napitku dla małżonki oraz w ramach rekompensaty za stratyzabrać koledze @fassi jakieś piwo, w końcu to dobra niemiecka chemia ��. Chodzi oczywiście głównie o ten szlaban

Kisiel 14.09.2024 21:56

Hej,

Bardzo się cieszę,że mogłem wpaść choć na kilka godzin dziś i spotkać tak wielu z Was, zacnych Forumowiczów! :) Radość, dobrze Was było widzieć!

Sołtys i Stopa - ogromne dzięki dla Was za chęć, pracę i organizację tego fantastycznego spotkania! Brawo Wy i ogromny szacun! :bow:

-

Przy okazji, tak do Wszystkich - organizacja tego spotkania to masa pracy, ale też poniesione wcześniej wydatki, zakładające określoną liczbę uczestników. Jeśli nie przybywa nas tylu, ilu zadeklarowało, niezależnie od ważnych życiowych przyczyn, co oczywiście jest zrozumiałe, to Organizatorzy biorą te koszty na swoją klatę. Zachęcam więc serdecznie do dobrowolnego koleżeńskiego wsparcia w pokryciu poniesionych przez Stopę i Sołtysa kosztów organizacji i przygotowania spotkania FAT. :Thumbs_Up:

Bałtrok 14.09.2024 22:55

Też dotarłem. Jak zawsze było super.
Fajnie było się z Wami zobaczyć.

Dzięki organizatorom!

matjas 14.09.2024 23:28

Widzę że nie kurzyło się :/

stopa-uć 15.09.2024 00:03

Pogoda potwierdziła MOC Naszego Forum

bouli 15.09.2024 11:11

My też dotarliśmy w strugach deszczu. Wielkie dzięki mordeczki za spotkanie .

Adagiio 15.09.2024 14:21

Fajnie było choć na chwilkę. Panowie organizatorzy jeśli ponieśliście straty finansowe ze względu na warunki pogodowe, przez co nie dojechała spora grupa zadeklamowanych uczestników dajcie znać. Zrobimy zrzutkę, bo to byłoby bardzo chujowo gdybyście jeszcze do tego dołożyli, oprócz chęci i wysiłku włożonego w organizację swoją kasę .

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:04.