![]() |
Cytat:
Coś mi się też wydaje Brunetko, że jeśli utrzymasz zapał na tym samym poziomie, to przy następnym podejściu do egzaminu to Ty przeszkolisz pana egzaminatora :) - powodzenia! :Thumbs_Up: |
Elutka - co do filmiku z instrukcjami dotyczącymi podnoszenie Afri, to sama nie wiem jak ja to zrobiłam:D Naprawdę nie jeden raz z nią się siłowałam a tu się udało, myślę że po tym negatywnym egzaminie we wtorek byłam taka zdeterminowana na maxa że słonia bym chyba podniosła :D
Ale już wiem że dam radę !!! Jak będzie jakiś babski zlocik - to będę Wam podnosić motory :D:D:D Co do następnego egz. to termin mam dopiero 11 czerwca ... 11 - jest dla mnie szczęśliwą liczbą :) 11.... poznałam Diverka 11.... zdałam prawko na auto... więc mam nadzieję że następna 11 przyczyni się do mojego szczęścia :) Mój zapał dopiero się rozkręca... Ostatnio jak pojeździłam na tzw wodstocku - po różnym terenie,błocie Wróciłam sama do domku - po drodze :dizzy: Na szczęście nie było smerfików :D Jak by coś, to Specnazik zdeklarował się (przy jakimś tam naszym spotkaniu) że zabrał by chłopaków na lody :haha2: W zamian żeby nie wystawiali mandatu !!! Specnaz mnie :vis: za te słowa...:bow::bow::bow: Ale raz się żyje !!! :D |
Witam wszystkich
I tak skończył się długi weekend, wróciłam ze zlotu organizowanego przez Diverka Trochę nas było, pojeździłam choć trochę, czasami na 4 kołach a czasami na 2 :) Przetestowałam kilka motorów. Jak chciałam mieć Hondę Dominatora tak zakochałam się w Hondzie Transalpie. Dominator to maleństwo - po zobaczeniu i przetestowaniu na żywo... Trampek - to jest to !!! Choć dopóki nie będzie 2 motoru w rodzinie , będę musiała pocieszyć się Afri :hehehe: Zlocik był superowy :) Co niektórzy nie mogli w nocy spać więc impreza trwała 24 h :) Efekty tego później były, jak okazało się rano że jest co nieco połamane :) Z okolic Boryszyna wyruszyliśmy w sobotę , przyjechaliśmy do Kostrzyna i tam już zaczęła się impreza na całego. Latanie po górkach, po wodzie, zielona noc dla Naczelnego Filozofa skończyła się pastą do zębów we włosach :D Cała fotorelacja na http://picasaweb.google.pl/Diverka84 I jak zawsze z tylu zdjęć jestem może na 2-3 :) Już się nie mogę doczekać kiedy będzie jakiś następny zlocik :) |
Cytat:
|
Azja, kobieto... czy coś się dalej dzieje w temacie Twojego prawka?? Bo chyba się gdzieś zgubiłam z ostatnimi wieściami :D dajesz radę??
Pozdro Maćka |
Cytat:
Maćka Jak pewnie się domyślam Azja nie daje nam znaku życia bo pilnie trenuje, i zamiast siedzieć przy komputerze śmiga z L na plecach i rozprasza kierowców ;) Czy sama wybierasz się do Kwidzynia ... niezły Lejdiskowy zlocik się szykuje...i miło byłoby Cię tam zbaczyć :) ;) |
Daję radę, baby kochane, jeszcze 4 godziny mi zostały.
30-stopniowe upały + wrocławskie korki, to nie jest to, co lejdisy lubią najbardziej:mur: A, no i mam jeden problem - za szeroko wchodzę w zakręty, pan mówi "wolniej, albo bardziej się składaj" - wolniej się nie da, a składać się boję:confused: |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam i powodzenia na egzaminie. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |