Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Lejdis (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=45)
-   -   Pierwsze koty za płoty. (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6546)

elutka 27.05.2010 15:37

Cytat:

Napisał Brunetka (Post 117151)
...Fajnie mi się jeździ na Afri, jak już dałam radę ją podnieść, to mam luz psychiczny że nie zginę w lesie :D mecząc się z nią przy podnoszeniu ....

Szczerze podziwiam. Uważam, że samodzielne podnoszenie Afri przez kobitkę to prawie wyczyn! Z tego co wiem, niewiele Lejdis dżwiga swoje moto (sama nie biorę się za mojego "Pieszczocha" GS-a, CBF-ki też nie podnosiłam :() - Może dacie jakiś filmik instruktarzowy jak sie to robi? Chętnie się podszkolimy!

Coś mi się też wydaje Brunetko, że jeśli utrzymasz zapał na tym samym poziomie, to przy następnym podejściu do egzaminu to Ty przeszkolisz pana egzaminatora :) - powodzenia! :Thumbs_Up:

Brunetka 27.05.2010 16:32

Elutka - co do filmiku z instrukcjami dotyczącymi podnoszenie Afri, to sama nie wiem jak ja to zrobiłam:D Naprawdę nie jeden raz z nią się siłowałam a tu się udało, myślę że po tym negatywnym egzaminie we wtorek byłam taka zdeterminowana na maxa że słonia bym chyba podniosła :D
Ale już wiem że dam radę !!!

Jak będzie jakiś babski zlocik - to będę Wam podnosić motory :D:D:D

Co do następnego egz. to termin mam dopiero 11 czerwca ...
11 - jest dla mnie szczęśliwą liczbą :)
11.... poznałam Diverka
11.... zdałam prawko na auto...

więc mam nadzieję że następna 11 przyczyni się do mojego szczęścia :)

Mój zapał dopiero się rozkręca...
Ostatnio jak pojeździłam na tzw wodstocku - po różnym terenie,błocie
Wróciłam sama do domku - po drodze :dizzy:
Na szczęście nie było smerfików :D Jak by coś, to Specnazik zdeklarował się (przy jakimś tam naszym spotkaniu) że zabrał by chłopaków na lody :haha2: W zamian żeby nie wystawiali mandatu !!!

Specnaz mnie :vis: za te słowa...:bow::bow::bow: Ale raz się żyje !!! :D

Brunetka 07.06.2010 15:10

Witam wszystkich
I tak skończył się długi weekend, wróciłam ze zlotu organizowanego przez Diverka
Trochę nas było, pojeździłam choć trochę, czasami na 4 kołach a czasami na 2 :)
Przetestowałam kilka motorów.
Jak chciałam mieć Hondę Dominatora tak zakochałam się w Hondzie Transalpie.
Dominator to maleństwo - po zobaczeniu i przetestowaniu na żywo...
Trampek - to jest to !!!
Choć dopóki nie będzie 2 motoru w rodzinie , będę musiała pocieszyć się Afri :hehehe:

Zlocik był superowy :)
Co niektórzy nie mogli w nocy spać więc impreza trwała 24 h :)
Efekty tego później były, jak okazało się rano że jest co nieco połamane :)
Z okolic Boryszyna wyruszyliśmy w sobotę , przyjechaliśmy do Kostrzyna i tam już zaczęła się impreza na całego.
Latanie po górkach, po wodzie, zielona noc dla Naczelnego Filozofa skończyła się pastą do zębów we włosach :D
Cała fotorelacja na http://picasaweb.google.pl/Diverka84
I jak zawsze z tylu zdjęć jestem może na 2-3 :)
Już się nie mogę doczekać kiedy będzie jakiś następny zlocik :)

diverek 07.06.2010 18:09

Cytat:

Napisał Brunetka (Post 118452)
I jak zawsze z tylu zdjęć jestem może na 2-3 :)
Już się nie mogę doczekać kiedy będzie jakiś następny zlocik :)

No ale jak widać na tych fotkach, na które się załapałaś. To zostałaś okrzyknięta Miss Mokrego Podkoszulka:haha2:

Maćka 09.06.2010 15:24

Azja, kobieto... czy coś się dalej dzieje w temacie Twojego prawka?? Bo chyba się gdzieś zgubiłam z ostatnimi wieściami :D dajesz radę??

Pozdro
Maćka

Dona 09.06.2010 17:29

Cytat:

Napisał Maćka (Post 118801)
Azja, kobieto... czy coś się dalej dzieje w temacie Twojego prawka?? Bo chyba się gdzieś zgubiłam z ostatnimi wieściami :D dajesz radę??

Pozdro
Maćka

Maćka

Jak pewnie się domyślam Azja nie daje nam znaku życia bo pilnie trenuje, i zamiast siedzieć przy komputerze śmiga z L na plecach i rozprasza kierowców ;)
Czy sama wybierasz się do Kwidzynia ... niezły Lejdiskowy zlocik się szykuje...i miło byłoby Cię tam zbaczyć :)
;)

Azja 10.06.2010 12:05

Daję radę, baby kochane, jeszcze 4 godziny mi zostały.
30-stopniowe upały + wrocławskie korki, to nie jest to, co lejdisy lubią najbardziej:mur:
A, no i mam jeden problem - za szeroko wchodzę w zakręty, pan mówi "wolniej, albo bardziej się składaj" - wolniej się nie da, a składać się boję:confused:

diverek 10.06.2010 12:56

Cytat:

Napisał Azja (Post 118934)
30-stopniowe upały + wrocławskie korki, to nie jest to, co lejdisy lubią najbardziej:mur:
A, no i mam jeden problem - za szeroko wchodzę w zakręty, pan mówi "wolniej, albo bardziej się składaj" - wolniej się nie da, a składać się boję:confused:

No to za chwile będziesz miała egzamin. Fajowo. A co do składania się toż to przecież jedna z największych przyjemności podczas jazdy motocyklem. Posłuchaj pana. Upałów Ci współczuję, rzeczywiście we wdzianku na motor przy wolnej jeździe albo przy staniu w korkach jest nieciekawie. Odwodnisz się jeszcze :) Moja Brunetka ma jutro egzamin poprawkowy. Ciekawe jak tym razem jej pójdzie?

Dżolka 10.06.2010 13:27

Cytat:

Napisał Azja (Post 118934)

Nic się nie martw - nauczysz się - przecież nasza Lejdiska jesteś :D
Pozdrawiam i powodzenia na egzaminie.

Dżolka 10.06.2010 13:30

Cytat:

Napisał diverek (Post 118944)
Moja Brunetka ma jutro egzamin poprawkowy. Ciekawe jak tym razem jej pójdzie?

No to wszystkie Lejdiski trzymają kciuki :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35.