![]() |
Cytat:
|
Brak adresów u (albo ja zjadłem)
Renia Arturro007 Eryczor Calgon ATomek Forest Gump Chyba że komus wysłałem i nie mam potwierdzenia to proszę o znak Lotnik dzisiaj lub jutro max wyjdzie. |
Oslona juz na miejscu.Wielkie dzieki i szybkiego powrotu do formy.
Pozdrawiam |
Kurczę, ale długi wątek. To po ile chodzi ta osłonka i u kogo mogę ją zamówić? :D
|
A coś takiego co często zakładają do Cafe Racer-ów albo custom czopków...taki jakby rękaw, wygląda jak szmata ale chyba z azbestu bo jednak osłania od temp. No może nie z azbestu bo azbest jest bee ale wiecie o co mi chodzi? Jak to się fachowo nazywa i czy jest w dobrej cenie czy nie bardzo mądry to pomysł?
|
Szukaj na alledrogo "taśma termiczna": http://allegro.pl/listing.php/search...Mozilla-search
|
dzięki Mishieck! Właśnie o to mi chodziło:Thumbs_Up: Otyrtole tym dwa razy rurę i też będę miał spokój bo te blaszki co chwilę gubię. Ale czy czasem za bardzo się nie będzie grzał kolektor? Bo tym samym utraci chłodzenie prawda? Nie będzie to miało znaczącego wpływu?
|
Cytat:
|
Jak kupiłem afrę, to poprzedni właściel zastosował taka taśmę. Nie wiem ile czasu była założona, ale wyglądała paskudnie - może to kwestia częstszej wymiany. Moja była stwardniała, zakurzona i piach i woda dostawały się pod spód, co nie wpływało dobrze na rurę. Wywaliłem paskudztwo - teraz mam osłonę od Bloba i jest gitara :D
|
Hero ma chyba na sprzedaz taka oslone...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |