![]() |
Nie wiem jak to wyjasni.Dlatego specjalnie jechalem do TT i oni zajeli sie wszystkim.Wydaje mi sie,ze jezeli dopuszcza sie do ruchu drogowego dany produkt,w tym wypadku owiewke rejli,to automatycznie swiatla,jakie by nie byly,nalezac do niej tez sa dopuszczone.A z reszta co to mnie obchodzi,grunt,ze wszystko jest legal :blues:Dzis wszystko zostalo wpisane do dowodu rejstracyjnego.Przy okazji wrocilem do starej kateemowej tablicy rejstracyjnej :D
|
Rozumiem i nie rozumiem, ale dzięki za odpowiedź. Badź zdrów.
|
Mam kolegę Niemca i w trakcie rozmów już kilka razy pytając go jak to jest że coś o czym rozmawiamy w Niemczech działa tak a nie inaczej odpowiadał. Bo wiesz duże firmy i tu padały ich nazwy w zależności od kontekstu wywierają nacisk na rząd żeby tego nie zmieniać. Rząd czerpie zyski z ich działalności więc... Wygląda na to że co może Touratech to już ktoś mniejszy nie może:)
Myku a tak z ciekawości jak wygląda ten wpis? Masz tam wymienione źródło światła czy tylko model lampy? Czy może sam model owiewki a reszta w domyśle w komplecie? Ps. Niektóre rzeczy w DE są upierdliwe ale kilku innych odnośnie rejestracji i przepisów można pozazdrościć. |
Mam wpisane owiewke i jej numer katalogowy TT.Nie ma mowy nic o swiatlach,stelarzu,kablach itd.TT sprzedaje ten produkt jako calosc i przysluguje mu tylko jeden numer.Do tego zostala naklejona naklejka wewnatrz owiewki z tymze numerem.Znajomy musial jeszcze do tego nabic numery ramy na stelazy,gdyz zaslania on orginalne numery na glowce ramy.Jednak ja tego nie musze robic,gdyz,jak mi powiedziano,na nierdzewce i aluminium nie wolno tego robic.Widac TT dogadal sie z kim trzeba.
|
Cytat:
Pozdro |
to na rozluznienie wrzucam jeszcze jeden film z zeszlorocznego plw kolskiego :)
Pingwin przysiadl nad powierzonym materialem i wyprodukowal nastepujacy klip: P.S Myku - get ready !! |
Jesss,sziurrr :lc8:
|
Biere to do filmoteki :)
|
No i dotarlismy do konca tej przygody :rolleyes:.Dzisiaj zamontowalem i podlaczylem ostatnie brakujace czesci.Dojda jeczcze Pivoty,ale o tym juz nie bede przynudzal.Zdjecia sa narazie bez podpisow,ale zrobvie to przy odrobinie czasu.Troche musialem pozmieniac,troche dopasowac.Niektore czesci nie pasowaly do ramy TT lecz do orginalu.A tu ostatnie juz zdjecia z Projektu Challenge :blues::
https://picasaweb.google.com/1083855...ektChallenge03# |
nic dodac nic ująć :D:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11. |