![]() |
Cytat:
Pozdrawiam |
Dziękuje za miłe przyjęcie i wyczerpującą odpowiedź.
Wychodzi na to, że albo lipa w kartonie albo teraz jest opcja 2in1. Bo to ramie z przyssawką do szyby jest,, i wygląda na to, że można je połączyć z tym daszkiem który mam,, ale przeszkadza kabel do połączenia prądu przy opcji na motocykl. Dlatego zastanawiam się czy jest ten kwadracik z tymi prętami (mowa o opcji motocyklowej :D) wyjmowany na czas użytkowania w aucie. No nic pokombinuje. Kupiłem tego larka z myślą o motocyklu więc pewnie i tak przy tej opcji pozostanę. Pozostaje jeszcze kolejna kombinacja z zamontowaniem. Bo uchwyt jest dobry do kierownicy z rurą,, a do Xa tak nie da rady. Jeszcze raz wielkie dzięki. |
Toś zamotał :)
nie wiem jak jest teraz ale w opcji z cerfura są w komplecie dwa te daszki (jednakowe ) i jeden uzbraja sie w kabelek z konektorami zamocowane jedną śrubą A drugi do przyssawki. |
Cytat:
|
wychodzi na to ze stare Larki miały 2 daszki a nowy ma jeden ale zato 4Gb pamieci wew ;)
|
YoshCo, pisz PW do Rambo. On rozwieje Twoje wątpliwości.
|
Cytat:
|
Słuchajcie, wszystko pięknie - ładnie , ale czy żeby połączyć opcję samochodową ze stacją dokującą muszę coś wypiąć - wyłamać ?? bo z kablem się nie da.
|
to wyglada na polaczenie rozaczalne (daszek-kabelek), ale nie bede tego testowal na moim egzemplarzu ;). tak jak jest faktycznie kabelek mocno wchodzi w droge.
|
Zawsze pozostaje taka opcja:
Cytat:
Nie ma sensu za bardzo kombinować (chciałem kiedyś założyć przyssawkę do uchwytu moto, żeby zamontować całość wew szyby AT, ale właśnie kabel przeszkadzał). Niestety nie mają samego uchwytu moto w sprzedaży. :Sarcastic: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |