![]() |
|
Aaaaa Lepi...haha.Tyle tych swiat,ze juz nie wiem kiedy sie lizac,a kiedy nie:D
|
Juz jest nowe Super Moto 1290.Foty zachecaja..:Thumbs_Up:
|
http://https://www.youtube.com/watch?v=9dRAfWML9-o
Ja jeszcze takiej prędko¶ci na asfalcie nie osi±gam |
Ładny ten super adventure,ciekawe ile trza za niego dać
|
- przegl±dy co 15.000km,
- zwiększona masa wału korbowego oraz alternatora, dzięki temu silnik ma większ± kulturę pracy w niskim zakresie obrotów 108Nm jest już przy 2500 obr... no nieĽle.. - tłoki z F1, znaczy, że tłoka prawie nie ma jest tylko denko :) - waga bez paliwa (abiornik 30L!!) 229kg, - skoki zawieszeń 200 - prze¶wit 220 cena ok. 75.000zł, masakra koniec ¶wiata już blisko... mi by wystarczyło 100KM i 160Nm :):) lista gadżetów The new 1290 Super Enduro has very extensive standard equipment, with functions that the competition has yet to provide - even as optional extras: » WP Semi-active Suspension » C-ABS (Lean angle sensitive with MSC) » MTC (Motorcycle Traction Control) » TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) » Multi-function cockpit » Full set of modes (Ride-by-Wire, MTC, ABS, Damping) » Cruise control » 30 litre long range fuel tank » LED cornering lights » Daytime running light » LED indicators » Adjustable ergonomics » Easy adjustable windshield height » Heated grips » Heated comfort seats » Ultra-rugged offroad spoked wheels » Immobiliser » Aluminium handlebar, black coated and tapered » Luggage rack and case carriers » Servo fan » Handguards » Steel crash bars » Side and centre stand no to szykuje się pogromca R1200GS ADV brak tylko kardana bo lista gadżetów zbliżona |
|
Nie wiem jak Enduro,ale Super moto 1290 juz jest.Widzialem jeszcze oklejonego w gazecie :Thumbs_Up:
|
Te wizualki powinien robic grafik, ktory jezdzil motocyklem, kurcze.
Takie siodelko przy enduro to porazka:) |
:) hehe generalnie domy¶lam się że chodziło o 1290 SMT dokładnie
fotki pojawiały się.na Łowcach innego nie znam nei widziałem |
Supermoto 1290 to jest co każdy jeĽdzić supermoto potrzebuje... zreszt± superenduro 1290 to też poroniony pomysł.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:42. |
|