![]() |
|
Ma 19" cali jest bardziej niezawodny od Afryki ale jest do bani, bo nikt nie dorobił mu legendy; )
wysłane z telefonu |
Cytat:
Ja przestrzeliłem o jeden rozmiar ramy (2 cm) w dół.... na szczęście mostek o 1 cm dłuższy i siedzenie o 1 cm do tyłu zniwelowały moją pomyłkę :D Ale! Piwo za czujność :D Już wiesz czym śmigam w tym roku |
Cytat:
|
widocznie nie dorosl do legendy. Ale spoko, ma jeszcze 20 lat przed soba to zobaczymy ;)
W mojej afryce cos sie dzieje. Ustawialem dzisiaj gaznik znowu i zmniejszylem jej wolne obroty. Mam juz rozbierac czy ze do salonu po wtrysk isc? :D Graphia, nic nie mam, ale co to takie pieronstwo drogie? Przeca rame motura za tyle kupujesz :D |
Rama stalowa, chuj wie dlaczego taka droga ale i tak najtańsza w swojej klasie :p
|
Cytat:
http://allegro.pl/rama-stalowa-kona-...520358705.html |
Cytat:
Chociaż wierz mi,podobnie jak cała reszta forum przebieram nogami, by przypuszczenia stały się faktem i Afryka okazała się zajebistym motocyklem. Jeśli japońce zawiodą schowamy głowy w piasek. a legendę można łatwo zniszczyć..czego oczywiście nam nie życzę. |
Oj, Iwan nie pesymizmuj tak. Duuza wiekszosc jest zadowolona z tego co wyszlo, nawet ortodoksi gaznikowi. Jakby wyszedl taki vstrom, albo jaki tlusty GS, albo obudowany KAT z mikserem do nakretek to bym sie bal tego motocykla. Narazie jest piekny dizajn, masa da rade, fajny klang, zero srutownika i lekkosc wygladu jak na taka pojemnosc. Mniej jedynie interesuje co bedzie na koncu, czyli wytrzymalosc/bezawaryjnosc
|
Ten filmik reklamowy Afri nie jest w żaden sposób porównywalny do tego co wypuszcza KTM czy BMW.. Chłopaki sobie jadą ,ale nie da się ich jazdy porównać do tego co pokazuje konkurencja. Tu przekaz jest raczej nakierowany w stronę zabawy i radości jazdy. BMW z kuframi , na jednym kole pokonuje dużo trudniejsze odcinki a KTM po prostu lata... Ale to nie jest TRU....To mistyfikacja na potrzeby działu sprzedaży KTM i BMW...A Honda to Tru Adventure...
Legenda Afri zaczeła się na Dakarze ale powstała i ugruntowała się w codziennym użytkowaniu.... Tylu było zwycięzców Dakaru a zaden inny motor nie zyskał tego ducha... Ciekawe dlaczego... To ostatnie sekundy tego filmu stworzyły legendę Africa Twin... |
El... a gdzie tam. Ja sobie sam składam rowery :) Połow ze starego, połowa nie :) Specyfikację mam inną ale baza ta sama :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |
|