![]() |
|
ok,ok.Jak mi jeszcze wytlumaczysz co to jest mikser do nakretek w KTMie to gotow jestem ci uwierzyc.Mam drugiego duzego Kata i nogdy sie jeszcze z czyms takim nie spotkalem.Mozna to gdzies kupic,samemu zrobic?:D
|
Proszzz :D
|
To jest nic... pamiętam EXa 950 ADV na zlocie advrider.pl w górach sowich. dla mnie to była definicja sieczkarni.
|
Misza, jeszcze zalezy sieczkarni do czego? Nakretek? :D
tu jest porownanie jak pracuje silnik prawidlowo |
No i co?Na co mam zwrocic uwage ogladajac ten film jeszcze raz ,bo nie wiem ;)
|
Myku, glosniki wlacz to uslyszysz jak mielone sa pojedyncze sruby z kosza sprzeglowego, jak sworzen klepie i niewie czy juz wylezc przez glowice. Fabryka juz tak dala. Ogladac tam nie a co ;)
|
Fajna ta nowa afra :D
Jebłem se dzisiaj ze 200 km babcią z 1988 roku,troche asfaltu,polne drogi,szutry,po ścierniskach.Bardzo fajnie minęło mi popołudnie. Jeden kredyt już mam na 30 lat. Wezme se następny na nowom Afryke jak kto da :D tylko nie we frankach (sorry Qurczak ;) ) |
Po co oni tam jada? Przeciez tam nic nie ma. Nawet kafeterii...
|
Cytat:
Z chęcią się stawię na taki wyjazd, jak tylko je doprowadzę do stanu używalności jako takiej. Nie stanie się to jednak prędzej, jak na jesieni. :( Zastanawiam się, czy nie rozsądniej będzie zakupić następny rower.:confused: Proszę o jakieś budżetowe sugestie, bo na Konę to chyba się nie zdecyduję. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |
|