![]() |
|
Gdzieś wcześniej przeczytałem że skoki zawiech ma 25cm, a ktoś wie może jaka średnica tych rur showa będzie? Bo ciekawi mnie mocno jakość zawiechy, Showa to chyba dobra marka nie?
|
Cytat:
Pozdrowienia D |
Cytat:
Pozdrowienia D |
Skok zawieszenia to raczej 22 nie 25 cm.
|
Cytat:
|
Showy raczej 47mm tak jak w crf i innych suzuki
|
"Nie za mało w prawie ćwierćtonowym motocyklu"
Trampi ma rury 41mm przy tej samej wadze i daje rade ; |
Cytat:
dla 460km czuć moto nowością koleś najechał na tył samochodu wycena naprawy w Suzuki 12tyś zł a uszkodzenia prawa owiewka do wymiany,gmol lewy otworzył się jak skrzydło drzwi,lewy gmol przesunął chłodnice ,urwane 3 mocowania lampy przedniej,dwa handbary uszkodzone małą wgniotka zbiornika paliwa bez wpływu w zasadzie na eksploatacje ale tak się zastanawiam jak on by wyglądał po przydzwonieniu konkretnym i jak można spaprać motocykl np. budując lewą owiewkę z 3 elementów czachę z 4 elementów:vis: Tak się właśnie teraz buduje motocykle i samochody ciekawe jak to będzie z nową AT mam nadzieje że nie będzie tak jak z małym Dlem |
Cytat:
Nie zamierzam tu gloryfikować DL-a, choć to bardzo niedoceniane moto. Podrzuciłem po prostu pomysł Puszkowi, bo w swoim poście wymienił swoje oczekiwania i wyszedł mi wypisz wymaluj Vstrom :) |
BMW się zorientował że nowa afryka może im drenować segment klientów jeżdżących 800-tka, więc szykuje się w przyszłym roku upgrade 800-tki i pewnie będzie konkurencja dla afryki
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |
|