![]() |
|
Yamaha już też reaguje. Ceny dużej Teresy poszły w dół o 5000, ot taka ciekawostka
|
Cytat:
Wystarczy że dołożą regulację zawiechów i lepsze felgi... Jakby rozwiercili silnik do 900 (plus parę koników) i wtedy znów będą z przodu, patrząc na suche dane. A skąd ta informacja ? Bo do tej pory nie było f800gs na liście zmian na 2016. |
Kawał czasu zajęło panu Chądzie zbudowanie nowej Afry. Pozostaje mieć nadzieję, że dzięki temu będzie to produkt przemyślany, dopracowany i przetestowany pod każdym względem....a wtedy za 10-15 lat jak będą jeszcze trzymać się kupy może se jakąś zanabędę, bo póki co w świetle dostępnych danych nowa Afra bardzo mi podchodzi.
|
Ciekawe gdzie nowa krowa ma filtr powietrza bo coś nie widzę... dobrze, że promocja w listopadzie... znaczy się, że w kwietniu będzie można kupić już na wyprzedaży rocznika :D
Rozmawiałem z koleżką z jueseja, tam też wielu moturzystów czeka na nową afrę :drif: bo jak wiadomo, staruszka do nich nie zawitała przez niespełnianie ich norm :haha2: |
bass-w trampku 700 widziałeś kiedy wlot powietrza?
|
Czy mi sie wydaje,a w wersji Standart dostaje sie staromodne pomaranczowe migacze i nie ma handbarow?
|
Wydaje mi się, że filtr powinien być pod lewą owiewką. Ponoć tak konstruktorzy kombinowali, żeby taka prozaiczna i dość częsta w terenie czynność nie wymuszała zdejmowania zbiornika paliwa czy innych dodatkowych elementów.
|
Cytat:
|
Nie wiem czy w Unii ale w Polsce pewnie tak.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |
|