![]() |
Cytat:
XRa odpaliła, jestem w trakcie objazdu krzokòw koło domu. Mam nadzieję że jej fochy przeszły ;) To jak - ktoś jedzie z nami ? |
Ja z wami nie jadę, bo się boję :)
Czytałam o strasznym zjeździe. I błocie. Ale jakbyście zmierzali w kierunku Słowacji na "nasze" szuterki, to dajcie znać ;) |
Oj tam ... jeden ciężki zjazd jest .... dasz radę (nawet jakby było ptrzeba przeprowadzić moto ...), za to reszta traski jest w .... no po prostu piękna :D
|
Byli, przejechali, wrócili :D
Nie ma zdjęć, nie ma filmu, są wspomnienia. Zjazd wąwozem po mokrych kamieniach, podjazd i zjazd z górnej stacji wyciągu, peleryna Gruchy są bezcenne (za wszystko inne zapłacisz kartą master card :D). Grucha - dzięki za super wycieczkę. Trzeba to powtórzyć koniecznie ! |
ta moja peleryna to faktycznie bezcenne (za 2,90 gotówką - po co komu karta :) - szczególnie jak dojechałem do domu (cała poszarpana) :D przyjęli mnie z serdecznym uśmiechem
1 wywrotka na skarpie -zbyt duża fantazja na mokrym, urwany migacz, 2 zjazdy na żici ze Skalanki - te kostki w ogóle nie trzymają na mokrym (chyba zbyt mocno napompowane koło), prostowanie układu kierowniczego, rana na brodzie od gałęzi, woda w butach, 2 litry potu w wąwozie na zjeździe i 2 lata młodszy, worki na śmieci na kolanach, oczywiście peleryna:D i zupka w chlebku, doborowe towarzystwo, deszcz,.... dla takich chwil warto żyć ps1. myślałem, że potrafię jeździć........ łatwiej pod górę niż w drugą stronę. ps2. faktycznie 27 koni na 100kg w góry to za mało. ps3. ciekawe jakby tam afryka sobie poradziła:drif: ps3. brakło tylko ognicha na koniec ps4. kiedy jedziemy ?:D:D:D:D:D:D:D:D:D ps5. już mam wizję jak lecieć bez nawigacji ( wąwóz w druga stronę :)0) |
Cytat:
|
Cytat:
A wąwóz w drugą stronę - no ja bym spróbował - tylko trochę bardziej sucho by musiało być (nawet na sucho to będzie wyzwanie). I kamerkę trzeba koniecznie zabrać :D |
Cytat:
ad2. w zupełności starczy, no chyba że ta "stówa" nie dotyczy masy motóra :haha2: ad3. no to zobaczymy :D ad3'. Raf już grila przerobił i czeka :) ad4. w sobotę ( 28-29 ) :) ad5. ja też :D :D jest/ma być sucho mam kamerkę |
no NIESTETY W SOBOTĘ JUŻ SIĘ WCZASUJĘ :mad:
następnym razem :) |
no dobra - kto chętny w sobotę zwiedzić Raf'a okolice?
wycieczka krajoznawcza ;) - wąwozy sobie odpuszczamy, kamyczki... niekoniecznie :D - wiadomo jak to w górach. Uwaga - OKAZJA!! - być może jedna z ostatnich okazji przejechania przełęczy klekociny off-owo (zanim to czarne g... wyleją :Sarcastic: ) kierunek Koszarawa-Zawoja-Maków Pdh-Stróża- Myslenice |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |