![]() |
Temat zostaje zamknięty na czas przerwy w wyprawie "Junakiem dookoła Świata".
EDIT 21.02.2013: Dostałem informacje od kolegi SUb'a, że Michał Kubiak wrócił na trasę swojej podroży dookoła świata. Wątek otwieram, ale proszę o posty na poziomie i o trzymanie się tematu. |
Junak jedzie dalej.
|
Na Facebooku ma nawet poklask :)
|
Bo tam jest odbiorca szerokopasmowy... :)
|
Cytat:
Tylko jak się sezon na dobre zacznie, to i kto będzie miał czas temat postami zasilać ? fotki chociaż pooglądamy...Ale póki co śniegu po pachy...to dawajcie... :) |
Proponuję edycję tytułu wątku na:
Dookoła - Bоскресение!!! (nie mylić z niedzielą) :) |
Wybaczcie, ale podróżnik dopiero w Polsce zrozumiał dlaczego Junak nie mógł odpalic. Trochę to takie albo naciagane pod publikę, albo na serio niekumaty.
Cyt. "Wtedy w górach nie wiedziałem o co chodzi, dopiero później wyczytałem w internecie, że powód był tylko jeden i to bardzo prosty = MRÓŻ. Akumulator w temperaturze + 25°C mam 100 % mocy, ale przy + 10°C zostaje 85% mocy – 10°C zostaje 52% mocy – 20°C zostaje 38% mocy" Ps a ma wykształcenie wyższe techniczne. |
Podróżnik opisuje że można zdjąć kask szczękowy, bez otwierania szczęki
"...Początkowo siedziałem przy samym wejściu w poczekalni w kasku na głowie. W kasku nie dlatego, że tak wygodniej, czy cieplej tylko dlatego że nie mogłem go zdjąć. Gdy oddychałem w czasie jazdy nachuchałem tyle wilgoci że system podnoszonej szczęki (przyłbicy) pokrył się gruba warstwa lodu. Wyglądało to dość dziwnie; policjanci chcieli mnie poczęstować ciepłą herbatą, a ja z chęcią bym ją wypił, ale z kaskiem na głowie nie miałem jak. Byłem na tyle zmęczony że chyba przez pól godziny nie przyszło mi do głowy żeby zdjąć kask tak jak zwykły, pełny, bez otwierania szczęki..." :Thumbs_Up: |
Gość jest kosmitą. :dizzy: W gazetce Swoimi Drogami jest wywiad z nim. Rzuca ciekawe spostrzeżenia, np.:
Cytat:
http://www.swoimidrogami.pl/NUMERY/02_2012/022012.html |
To gdzie on te kropelki trzyma :confused:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |