![]() |
Artutrro sprawa załatwiona :) Kasa rozliczona :) Rumcajs też :)
Darek twierdzi że jest OK i nie miał pretensji za mocarny stół ! Więc do następnego razu :) Dzięki wszystkim, traska OFF super ! teraz mnie wszystko boli :) |
No to ja:
- Artur w imieniu swoim i kolegów ;) sorry za stół, to był moment impuls nie do końca przewidziana sytuacja :D - przepraszam za mauofhuyofu, postaram się poprawić na przyszłość:) - było zajebiście i jeszcze: Twierdza Kłodzka czyli już chyba nikt nie pamięta 2014 1. Misza :) PS, po obejrzeniu fot i filmu to myślę, że na normalnej kamerze to w ogóle kiepy nie widać i nie widać o co ten ambaras :) Borys szacun, to nie kierownik ogranicza motor tylko w tym wypadku przeciwnie ;) |
Naczelny dojechał na domostwo szczęśliwie :)
Jak zwykle klimat pierwsza klasa :) |
1.Misza :)
2.kulka ;) |
1.Misza :)
2.kulka ;) 3. Grucha :D ++++ komu wpierdol ? :lol19: |
Wielkie dzięki za fajną imprezę od "simsoniarzy" z Wro, sam nie wiem jak te pierdoły (TW+YBR) pod naszymi dupsakmi dowiozły nas na miejsce i z powrotem. Mam nadzieję że za rok już pokarzemy się na czymś bardziej rozsądnym i nie przyniesiemy badissowi "siupy".
Świetne foty z OFFu. pozdrowienia dla całej ekipy z TWIERDZY!!! |
Błogostan osiągnięty po przejechaniu tego offa uważam za bezcenny. Dzięki wielkie za towarzystwo i pomoc panowie i panie :D
Zdrowia! |
Weźcie tego ES'a :D
Zdrowia ekipa na simsonkach OK |
był czad i klimat, był off i wpierdol od Gruchy :-) były Gs-y i ES :-)
Vive la Basse-Silésie. kraina błotem cieknąca :-) |
bylo bylo ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |