![]() |
:mur::mur::mur::mur::mur::mur::mur::mur::mur::mur: :mur::mur: ja sie chyba potne !!!! mialem dzis do was wpasc , gdy wczoraj po przejazdzce 40 km zdechla mi pompa,rozebrlem dziada myslalem ze moze styk sie zawiesil, ale nie ona w ogle nie daje jakichkolwiek znaków zycia :( moto przygotowane , zatankowane i dupa :(
kolejna pompa juz zamówiona naszczescie, jedyna pociecha :Sarcastic: |
Cytat:
|
4 Załącznik(ów)
Ja też już w domku. Zdjęcia wyszły kiepskiej jakości, ale te kilka się nadajeZałącznik 2004
Załącznik 2005 Załącznik 2006 Załącznik 2007 Pozdrowienia dla wszystkich Piotr |
dojechali właśnie, impreza zajebista, dzięki wszystkim za świetną zabawę !!!!!
|
co to sypaliście cukrem te afryki?jakieś takie nijakie takie hehehe
|
Cytat:
|
Uff jestem w domu.
Powroty rzeczywiście są do dupy. Udało mi się dojechać i nie narobić szkody sobie i innym użykownikom , zapomniałem że jadę z kuframi i moto jest trochę szersze. Wielkie dzięki wszystkim za trzodę, dzidę i najepkę. JareG Ty wiesz co, przy najbliższej okazji spożyjemy, wpadłeś na chwilkę, a kilometrów trochę było, wielki szacun:bow: Jeden taki kilijanka chciał trochę zimy zrobić i użył gaśnicy proszkowej, albo może tak się najarał, kto to wie, on też nie bardzo:dizzy: Rudobrody jak zwykle de best, dzisiaj rano nie był w dobrej formie.... Dzięki Ramiro, dzięki Dandy ale zajebiaszcza impreza:lobby: |
Ramires, Dandy , dzięki za świetną imprezkę, smaczną wszechobecną kiełbasę, super traskę off .... Najlepsze było to że pogoda była przezajebista jak na początek listopada :Thumbs_Up:
|
dzida najebka trzoda i kiełbasa w dużym skrócie
wszystkim wielkie THX |
Wszystkim za przednią zabawę, organizatorom za to, że im sie chcialo DZIĘKUJEMY :)
Pozdrawaimy. Kajtki. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |