![]() |
Mygosia się melduje!
Dziękuję organizatorom - impreza full profeska! Podziwiam i gratuluję ogarnięcia :) Dziękuję za kilka godzin świetnej zabawy, czyli offowe podchody z roadbookiem - REWELACJA! Bardzo! mi się podobało :) Robiłam to pierwszy raz. Wskazówki były jasne i logiczne. Trasa taka akurat dla blondynki ;) Puszek, Dunia, Zbyszek, Rafie, Naczelny - bardzo mi było przjemnie z Wami jeździć! Dziekuję Cheniowi, Gruszce, Jakiemu i Jarkowi za wspólną drogę "do" i za wykopywanie mnie z piachu ;) Dziękuję za tańce, hulanki i swawole :D Baba - przepraszam, że Cię uszczypałam, ale myslałam, że to Grucha ;) :P Dzisiaj przez kilka h powrotu, pomimo zmęczenia, niewyspania i bólu pleców oraz kończyn [chyba od tańców?], na ustach gościł mi szeroki uśmiech, a w głowie szumiała Bałkanica, :) Dziekuję wszystkim za świetną zabawę! |
Serdeczne dzięki za imprezę. Upału może nie było, ale atmosfera gorąca. No i okoliczne lasy, soft off, żubry itp. Będzie co wspominać :haha2: Pozdrowienia
|
1. wielkie OKLASKI dla organizatorów
2. podziękowania dla pięknych pań, że były ... 3. a dla pijusów klinik :) |
Było zajefajnie . Dzięki .
Szybkiego powrotu do zdrowia Thorgal . |
Dziękuję za fajną imprezę i do następnego :bow:
|
Dzięki za wsjio. Klinik już zadziałał ;)
Shnol bidok jeszcze jedzie i dojedzie jutro pod wieczór. 980km na Ukrainę. Thorgal szybkiego powrotu do zdrowia i do nas. |
Podziękowania
Thorgal, szybkiego powrotu do zdrowia.
Panom organizatorom i wszystkim uczestnikom - serdeczne podziękowania za wyśmienitą imprezę oraz atmosferę. |
Dziękuję Wam wszystkim. Organizatorom za kupę śmiechu podczas konkursów, bawilam się jak dziecko, Dziękuję za wspaniałą atmosferę,za to że wśród Was znów mogłam się poczuć tak beztrosko:)
Thorgal-jesteśmy z Tobą |
Dzięki za imprezkę!!!!
Thorgal szybkiego powrotu do zdrowia! |
Nam droga to chaty przeleciała błyskiem, zero napinki i problemów. Przykro strasznie, że dla Thorgala się to tak fatalnie skończyło, ale duża ulga że nie było gorzej. Noga się zrośnie, moto da się naprawić, albo zmienić na inne, najważniejsze że żyjesz chłopie.
Bardzo dziękuję organizatorom, jak to zwykle w Białej było czadowo:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: Super było Was wszystkich moi drodzy zobaczyć i się powygłupiać przy wodzie rozmownej:D Do następnego razu!! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51. |