![]() |
Dzięki wszystkim za super klimat a w szczególności dziękuje Fabrizio za trud organizacji. Pozdrawiam :Thumbs_Up:
|
Ależ było zajebiście,:grass::zdrufko::chleje::friday::lobby: :kumbaya::lol19:
zabrakło mi słów Nowika na żywo :"Dobrze ,że Jesteście" Z roku na rok jest coraz gorzej ;) : zostaje alkohol(piwo wino wódka) :haha2:, zostaje żarcie(kiełbasa i inne mięcho) :mur:, o godz.11 w niedziele już nikogo nie było :Sarcastic: Fabrizio :bow::bow::bow: Demolka,przecież Wiesz,że moje ulubione słowo to "DUPA" :D cieszę się bardzo ,że mogłem poznać normalnych Gieesiarzy :Thumbs_Up: |
Ravi od kiedy Arturro007 nie organizuje to i Nowika nie ma :vis: ostatnie 3 lata w lubuskim rospadla się cała grupa bez powrotu niestety :Sarcastic::Sarcastic::Sarcastic: dobrze ze z wami jeszcze mogę cokolwiek robić mimo trudu i tak było warto zobaczyć wasze mordki :D:D:D sam wiesz ile ja cie lubię ;)
|
One Night
Dzięki za te niezapomniane chwile -
4x4 - wam dzięki najbardziej - za rok nowe opony i DL pokaże co potrafi :-) Fabrizio - grazie mille do następnego |
Raviking
A tam od razu normalnych ;) My akurat jesteśmy świadomi naszej gieesowej ułomności i potrafimy z tym żyć i się z tego śmiać. Tak, jak napisałem dwie strony temu: serduchem mi do Was zdecydowanie bliżej, niż… wiecie gdzie Cóż ja na to poradzę, że jesteście takim fajnym plemieniem. Ps. Jakoś nie zapytałem wcześniej a chciałem: Czemu ta Niewiasta o twarzy i delikatności anioła ma ksywę „Demolka”??? |
Gregory Ty tak nie dociekaj co to za aniołek :p, bo zanim następnym razem w teren się wyjedzie :at: to będzie trzeba Gertrude poskładać do "kupy" ;)
Raviking przy kolejnym spocie słomę przeznaczymy na przyjemniejsze cele niż upychanie szczelin w butach :D |
Ps. Jakoś nie zapytałem wcześniej a chciałem:
Czemu ta Niewiasta o twarzy i delikatności anioła ma ksywę „Demolka”? Bo jak jeździ w teren nie patrzy na nić czy błoto czy kałuże wielkie ona pruje do przodu demolując wszystko :D:D:D:D a najlepsze jest to ze na razie jeszcze nie wiedziałem żadnej gleby :Thumbs_Up::D:D:D |
To fakt, nie widziałem jeszcze żeby się na cokolwiek skarżyła... Dzielna Kobita! :)
Ravi, kto powiedział że my jesteśmy normalni? :P |
A ja widziałem kilka gleb w wykonanie demolki i uważam że również były urocze :P
|
Cytat:
Nikt nie glebi z taką gracją jak Demolka : D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:09. |