![]() |
2 Załącznik(ów)
Wiec trasa po czarnym połączona w jedną i w dwóch wersjach do 50 pkt i powyzej 50 pkt na nowsze urzadzenia ;)
Załącznik 53834 Załącznik 53833 rozumiem ze ostatecznie to sie znajdzie w wątku głównym? |
Już są tam ślady a te Twoje łączenia też tam dokoptuje
|
Poczętek piątkowy tej trasy opisałem tu http://africatwin.com.pl/showthread....ad%B3em+z%EAby Super. Da radę Afryką :D a tu filmik początek i błotka http://youtu.be/KXk3FdUOc6Y
|
Nie siej defetyzmu. Będzie sucho a poza tym to tylko kawałek.
|
A ja będzie mokro :haha2:
|
Mam ślad objechania tego wygonu...ale nic z tego nie pamiętam..musiało być w nocy jechane...Za dwa tygodnie to przejadę i może naniosę poprawki ..gdyby było mokro ,rzecz jasna.
|
1 Załącznik(ów)
No i to co lubimy najbardziej czyli trasa HardEnduro na sobotę..;)
Z założenia miało być trudno i będzie :-))) Czarna Repa i jakaś część Borżawy, bo chyba mało prawdopodobne by się ją dało objechać całą. Można ją modyfikować..np odpuścić Czarna Repe i polecieć od razu na Borzawę. Albo zrobić Repe i przelecieć 10 km asfaltem do Wołowca i wbić się na Trasę Rurociągu. Albo,albo, albo.. możliwości dużo..zobaczymy co z pogodą.. Kolor karmazynowy(różowy podobno)- Trasa MAX - ciekawe czy ktoś zrobi Kolorem czerwonym zaznaczone sa odcinki trudne a może i niebezpieczne. Kolor zielony to objazdy tych dwóch przej... zjazdów. Kolor niebieski to alternatywne drogi. Każdy wybiera trasę na swoją odpowiedzialność i na warunki pogodowe jakie będą w dniu jazdy. Jeszcze do koloru czerwonego wrócę - - zjazd z Szerokiego Wierchu na stację Meteo idzie waska ścieżka po grani i na prawdę jest trudny technicznie. - przejazd z Szerokiego Wierchu na Stoja jest trawersem na stromym zboczu o szerokości 1,5- 2,0 metra Jeśli ktoś ma lek wysokości nie polecam. |
Wieczór
Cytat:
pozdr rr |
Latem spotkaliśmy dwoje Czarnuchów na Afryce ON i ONA . Wyjechali pod wyciągiem a potem już z nami zjechali do Miżgiri-Polańskoje trasą ,która Hard Enduro będą wyjeżdżać.
Nooo Rrolek , to już kosmos. Szczytowanie na maxa. Ty i Fundriver macie stalowe yeye. |
To koło 3 minuty to trasa hard, tylko że w hardzie to podjazd? :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |