![]() |
Ja też sie melduję dziękuję i proszę o więcej. Dziś musiałem się strasznie nawadniać, jak gąbka wciągam wodę. Ostatnia osoba, która gniotła 5 l. baniok Łysego to był chyba Biker po regeneracji :)
|
Teatr to dziwny teatr jedyny
gdzie sens, gdzie treść czort jeden zna tam fortepiany i mandoliny w szalonym tangu Anawa Teatr to dziwny, teatr jedyny w nim przedstawienie wiecznie trwa pogromcy zwierząt i arlekiny i szał iluzji Anawa Teatr to dziwny, teatr jedyny a drugi taki nie wiem gdzie przychodzą do nas piękne dziewczyny i śmieją się i bawią się Powrócilim, kurz się otrzepie, piach w zębach w końcu przestanie zgrzytać, a wspomnienia pozostaną na długo. Dziwny i zwariowany jest ten świat na Podlaskim i oby taki pozostał na zawsze. Czego i wam życzę. |
2 Załącznik(ów)
Alibaba:
Macie magiczne tereny i dzięki za wspaniałą zabawę Frog: Tak panie i panowie, na Podlasiu nawet panuje większe przyciąganie ziemskie siła grawitacji 5Lit. |
10 Załącznik(ów)
Kilka fot
|
To chyba gdzies na Bialorusi ....albo niedaleko od granicy
i??? |
Grupa warszawska też dojechała.
Dziękuję za jak zawsze idealną organizację imprezy! Miło mi było. Majki dzięki za wytyczenie super trasy powrotnej. Były momenty! |
Izeczka cała i zdrowa w domu, jej kask wygląda jak po pustynnej burzy :)!, ma banana na twarzy i chce więcej offu :)!!!
Dziękuję z tej strony wszystkim opiekunom mojej kobity jeszcze nie żony :) |
|
Zawias wygięty na maksa :)!!!
|
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |