![]() |
Wrocilem z innego swiata.
Podziekowania dla organizatorow. |
Bardzo dziękuję organizatorom za przygotowanie świetnej imprezy i załatwienie pięknej pogody :bow: To moja pierwsza impreza FAT i sporo jeszcze trzeba będzie wypić by Was wszystkich poznać .
Szczególne wyróżnienie za rodzaj wysoko oktanowego paliwa dla mistrza destylacji z antałkiem na szyi :chleje: :Thumbs_Up: |
Po raz kolejny się potwierdziło, że Biała, to najlepsza impreza na jakiej byłam :)
Wielkie dzięki dla organizatorów! I dziękuję Fassiemu za podwózkę do Czestochowy - dzięki Tobie jestem już w domku :) I przepraszam jeśli komuś nastąpnęłam na odcisk - mam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy, wyciągnę wnioski! Buziaki! :) |
Ja również dziękuję za wspaniałe chwile. Inny świat.
Hmmmm tylko jedno mnie zastanawia...badalem się rano alkomatem a po dotarciu do domu zona stwierdzila "czuć ze wczorajszy " Wiec czy alkomat do d....py czy może żona ma inne normy 😈 |
Zajeeebiście :) a jak kaszle to boli mnie dupa :D
|
I ja też dotarłem
Ogromne podziękowania dla onanizatorów i reszte watahy.... Miło było ale się skończyło Zdrów. |
Wielkie dzieki dla organizatorow!
Fajna impreza, naprawde. Litewska druzyna jusz w domu. Zapraszamy teraz do nas |
Dzięki organizatorzy, że wam się chce ;)
Jak zawsze impreza bardzo udana. |
Wielkie podziękowania: Podlasiakom za adopcję, Organizatorom za organizację przecudnej urody imprezy, Towarzystwu za spotkanie, tance, rozmowy i tony śmiechu.
|
BIAŁA jak zwykle zajebioza wielkie dzięki organizatorom za organizację oraz wszystkim za świetną zabawę.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |