![]() |
To czysta magia, a były też kolorowe :)
Taki tam zlepek : |
Lupa zyjesz?
|
Cytat:
|
6 Załącznik(ów)
Niedzielny poranek był źeśki był powiedział
Załącznik 79659 Załącznik 79660 Załącznik 79661 Załącznik 79662 Załącznik 79663 Załącznik 79664 natomiast reszta dnia bardzo udana takie atrakcje tylko na Podlasiu |
2 Załącznik(ów)
Dziękuję wszystkim za imprezowanie. Czuje się jakbym wrócił z tygodniowej wyrypy. Było naprawdę zajebiście
Jeszcze na powrocie zorganizowałem sobie przygodę, jakby było mało. W desperacji dzwoniłem do wszystkich, żeby przyjechali mi pomóc, nawet do Baby próbowałem się dodzwonić, ale w końcu sam się wygrzebałem. Fakt jest taki, że znalazłem kolejną ciekawą przeprawę przez Narew :) Załącznik 79665 Załącznik 79666 |
Dziękuję za super imprezę , ubawiłem się do łez. Dzięki za rozmowy po świt. Nowy rekord ustanowiony o 12:30 tuż przed moim wyjazdem 1.74 należy do Pana SORA. Dzięki że, Wam się chciało.
|
Melduję, że ja już w chałupie, Twardy tak samo. Powrót bez przygód, nie licząc awarii tylnego hamulca w biemdablju, ale sam się naprawił. Wot giermanska technologia :)
Dziękuję wszystkim za super imprezę, a najbardziej osobnikom zaangażowanym w onanizację. Później wrzucę kilka słit foci. Pozdro! |
Cytat:
|
Cześć ja też dotarłem szczęśliwie do domu. Dzięki Wszystkim za super weekend. Trasa rajdu chyba najlepsza jak dotychczas :) moim zdaniem. Piękne widoki. Trasa od podmokłej łąki, błota, wody po sypki piasek. Pozdrawiam i do następnego :)
|
9 Załącznik(ów)
Dzięki !!!!!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |