![]() |
Warto.
|
Mada, dzieki!! czyli ten komplet lepszy od Hypera mam rozumiec, jak to sie bedzie mniej wiecej spisywac w offie? Da rade :)
|
Ex założył liniówki tylko innej firmy, ale to nie ma znaczenia , sprężyna to sprężyna, jest zadowolony, wiec Tobie też się poprawi.:)
|
To biore ten secik wiec ;) jeszcze musze kogos znalesc kto mi to ogarnie :)
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Pomocy- Założyłem te cholerstwo i teraz pytanie: Jak to wyregulować ? Nie ogarniam instrukcji... dałem po 10 kliknięć jednego i drugiego pokrętła według manuala, ale co dalej? na jednym jest commopresion na drugim rebound ?! |
Cytat:
Może chociaż uda się przed wiosną ogarnąć sprężyny na tył. W RR pojawiły się liniowe springi w niegłupiej kasie (85Ł) - wrzucał je Lukass. Niestety wysyłka to 22Ł... Może jakaś grupówka i może uda się coś urwać z ceny lub wysyłki...?? Mogę ogarnąć zamówienie, zapłacić revolutem i rozesłać w PL (ok. 12zł kurier, więc wysyłka całościowa przy 5szt wyjdzie ok 35zł, a nie 110). RR ma jakąś politykę rabatową czy ni huhu? Może ktoś ma jakiś dostęp do zniżek u nich lub wie gdzie zapukać po lepsze ceny? ;) W sklepie K-tech kosztują tyle samo, jak będzie wstępna ilość chętnych to zapytam u nich też (tylko wysyłkę mają po 40Ł :dizzy: ) Co do twardości...RR podają wagę kierowcy (70-90, 90-110, 110-120, >120kg)...a na stronie K-tech podają twardość w N (jest 100, 105, 110, 120N). Sprężyny są też 10mm dłuższe od serii (245x56/60), jest też 120N o długości 235mm. 105, 110, 120 jest po kilka szt. w K-techu, 100 narazie nie ma. Ważę ok. 95kg sote i brałbym pewnie 105N. https://store.ktechsuspension.com/sh...0x245-red.html |
Taka sprężynę można samemu łatwo wymienić, aby mnie nie zabiło? ;-)
|
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Minimum 105 bierzcie jak latacie solo, jak w dwie osoby to 115.
Załącznik 86711 Załącznik 86712 Tu mamy przykład jak to łatwo zrobić w domowych warumkach.:haha2: |
Narzedzie do sciagniecia sprezyny jest bardzo latwo samemu zrobic.Wystarczy odwiedzic budowlany sklep i kupic kilka rzeczy za pare groszy.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |