Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   DLACZEGO KIRGIZ SCHODZI Z KONIA? Czyli Leszcz Adventure Team w wielkiej wyprawie badawczej do Azji centralnej (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3783)

Elwood 11.02.2011 00:22

Cytat:

Napisał czosnek (Post 139278)
Jakoś stwierdziłem, że po takim czasie nie ma sensu już wałkować tego wyjazdu ale kurde, Wieczny zmobilizowałeś mnie :) Pobawię się w montaż i jeszcze się polansuję ;)

Każdy powód usprawiedliwam... Zacny cel uświęci każdy środek...:)

Dunia 11.02.2011 09:26

Elwood-bardzo Ci do twarzy w różowym damskim topiku na ramiączkach...zresztą calość stroju bardzo " dobrze dobrana" :)...to takie luzne dygresje na temat mody....

herni 10.04.2013 23:11

piękna wyprawa , pięknie opisana ......

czosnek 10.04.2013 23:53

O proszę, jeszcze ktoś tu zagląda :) Dzięki. Widzę, że też sobie pooglądasz ładne widoki w przyszłym roku ;)

magicl 11.04.2013 15:37

Cytat:

Napisał czosnek (Post 306817)
O proszę, jeszcze ktoś tu zagląda Dzięki. Widzę, że też sobie pooglądasz ładne widoki w przyszłym roku

No ba, juz ktorys z kolei raz :-)

Brambi 12.04.2013 11:15

Cholera jak to się stało że ja tego wcześniej nie znalazłem??
Przeklnę z zachwytu taka piękna ta relacja czyta się genialnie!!! Kurrr zapiał jaka piękna relacja !!!
Mam tylko jedno zastrzeżenia , a mianowicie jako przedstawiciel zawodu równie starego jak ten ogólnie znany czyli zawodu urzędnika P. chciałbym stanowczo zaprotestować przeciwko ironicznemu ba wręcz sarkastycznemu opisowi działań administracyjnych wykonywanych przez braci urzędników w krajach wyżej wymienionych. Mimo różnic w dziedzinach naszej jakże aktywnej działalności administracyjnej czuję się emocjonalnie związany z braćmi po fachu z pod znaku stempla i kartki 

Lupus 12.04.2013 11:29

Bracia Spod Znaku Stempla i Kartki są jednymi z bardziej sympatycznych i bardziej wyrozumiałych ludzi jakich spotykam w szerokim ciekawym świecie. To właśnie oni najlepiej rozumieją naszą trudną czasami sytuację i starają się prostować niezrozumiałe ścieżki biurokracji. Winni naszym problemom w komunikacji nie tylko międzyludzkiej są ci w białych kołnierzykach, w klimatyzowanych biurowcach, którzy nie mają pojęcia o prozie i poezji życia codziennego. Raz tylko zdarzyło się że musiałem podziękować sympatycznemu skądinąd Panu na Granicy prezentem w wysokości 100E, ale biorę to na karb wysokiej wówczas temperatury i faktu posiadania przez ww 2 żon. Poza tym towarzystwo z pod znaku stempla zadowalało się za zwyczaj kwotą do 20E za co im chwała na wieki!

czosnek 12.04.2013 11:37

Brambi: Ależ ja mam ogromny szacunek do twych wschodnich braci w stemplu. Oglądałem ich pracę z z niekłamanym podziwem. Uczynili ze swego fachu sztukę ocierającą się niejednokrotnie o magię najwyższych lotów, nie tracąc przy tym ani na chwilę dumy urzędnika państwowego ;)

Brambi 12.04.2013 11:52

Jestem usatysfakcjonowany tfu zadowolniony :)
Ale ralacja kurrr zapiał piękna !! Uśmiałem się
Dzięki i ruszajcie i piszcie nowe :)

El Komendante 08.11.2020 10:18

Wywołany czosnek do tablicy dzisiaj trzykrotnie zatem:)
Trza sięgać do korzeni konkretnych wycieczek.
Ta była z jajami strusia.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:15.