Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=225)
-   -   20 LAT FAT Biały Brzeg 2024 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=46298)

consigliero 15.09.2024 14:37

Zasadniczo wyrażenie chęci uczestnictwa, wpisanie się na listę, traktuję jako swego rodzaju dług honorowy. Takie długi się płaci, przynajmniej ja tak to rozumiem

Melon 15.09.2024 15:01

Melon już na chacie. Dziękuję za super spotkanie miłą zabawę i poznanie Was. Tort Sołtysa był wyśmienity, a i koszule Stopy też niczego sobie miałem dla koleżki ale kobita zawinęła tak jej się spodobała.
Zdrówka i jeszcze raz wielkie dziękuję organizatorom. :)
PS. Napitok Stopowy trochę mi światło za dnia wyłączył a nie podziękowałem więc dziękuję. :D

jochen 15.09.2024 15:34

Kasiu, Stopa, Sołtysie - tradycyjnie gorące podziękowania dla Was za świetną organizację i umożliwienie nam spotkania.
Cudownie było Was zobaczyć i spędzić czas razem. Buziaki!

jorge 15.09.2024 15:41

Cytat:

Napisał Adagiio (Post 860648)
Fajnie było choć na chwilkę. Panowie organizatorzy jeśli ponieśliście straty finansowe ze względu na warunki pogodowe, przez co nie dojechała spora grupa zadeklamowanych uczestników dajcie znać. Zrobimy zrzutkę, bo to byłoby bardzo chujowo gdybyście jeszcze do tego dołożyli, oprócz chęci i wysiłku włożonego w organizację swoją kasę .

Nie dotarłem bo nie mogłem (naprawdę). Koszulkę wezmę i zapłacę (Jak mogę to wysyłkę proszę).. Jak są straty dołożymy - dajcie znać!

stopa-uć 15.09.2024 16:13

My także dotarliśmy SZCZĘŚLIWI że się z WAMI zobaczyliśmy.

Dziękujemy za spotkanie.
PUFOWI dziękujemy za inicjację.

A także chciałem podkreślić że my byliśmy
tylko pomocnikami PANA SOŁTYSA

DO ZOBACZENIA Ciał

Szymon97 15.09.2024 16:29

Ekipa Ziutka również dotarła całą i zdrowa, a nawet deszcz nas oszczędził po drodze . Dzięki organizatorom za super zlot po raz kolejny i wszystkim których spotkaliśmy.

stopa-uć 15.09.2024 16:57

5 Załącznik(ów)
Kilka fotek (oczywiście Obróconych)
nie wiem jak obrócić
ktoś obróci ? proszę

stopa-uć 15.09.2024 17:04

2 Załącznik(ów)
Deskę zrobił Melon z Qubą

A "ANALUŚ"-bo teraz tak się zwie maskotka zlotu-zrobił się sam.
Zdjęcia Analusia do plakatu nad łóżko.
już we właściwej ,leżącej pozycji.(chyba że ktoś chce go obrócić)
(I TE sexy-całuśne usteczka)
ciał

jeszcze raz dziękuję WSZYSTKIM ZA WSPANIAŁE ,RAZEM SPĘDZONE CHWILE

Mallory 15.09.2024 17:12

Cytat:

Napisał Adagiio (Post 860648)
Fajnie było choć na chwilkę. Panowie organizatorzy jeśli ponieśliście straty finansowe ze względu na warunki pogodowe, przez co nie dojechała spora grupa zadeklamowanych uczestników dajcie znać. Zrobimy zrzutkę, bo to byłoby bardzo chujowo gdybyście jeszcze do tego dołożyli, oprócz chęci i wysiłku włożonego w organizację swoją kasę .

Cytat:

Napisał consigliero (Post 860649)
Zasadniczo wyrażenie chęci uczestnictwa, wpisanie się na listę, traktuję jako swego rodzaju dług honorowy. Takie długi się płaci, przynajmniej ja tak to rozumiem

Cytat:

Napisał consigliero (Post 860618)
....
Jeszcze jednego żałuję, oprócz faktu że nie zostałem dłużej...

Cytat:

Napisał jorge (Post 860652)
... Jak są straty dołożymy - dajcie znać!

Szkoda, że się rozminęliśmy.
Ja byłem tylko ok 4 godzin w sobotę.

I macie rację - Sołtys, Stopa dzięki za organizację i dajce znać, zbroimy zrzutkę oczywiście.

pałeł 15.09.2024 17:15

1 Załącznik(ów)
Bardzo miło, było mi was wszystkich spotkać. zamienić kilka słów, zrobic kilka misiaczków, usłyszeć masz w mordę tez było miło a juz przyjąć w pysk to sama uciecha :zdrufko:
Cieszę sie niezmiernie ze poznałem kolejnych wariatów.
jednym zdaniem - nie idzie przechwalić!!!

Nie będę wam dziękował bo jeszcze kogoś pominę i bedzie mi głupio ale czapki z głów dla wszystkich, śle ukłony i wyrazy szacunku dla wszystkich obecnych petarda to mało

ps. zrobiłem cała jedna fotkę na imprezie

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37.