Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Lejdis (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=45)
-   -   Pierwsze koty za płoty. (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6546)

oskar_z 10.06.2010 15:15

Brunetka, jutro chyba masz egzamin więc życzę powodzenia!:)

Maćka 10.06.2010 15:27

Cytat:

Napisał Dona (Post 118819)
Maćka

Jak pewnie się domyślam Azja nie daje nam znaku życia bo pilnie trenuje, i zamiast siedzieć przy komputerze śmiga z L na plecach i rozprasza kierowców ;)
Czy sama wybierasz się do Kwidzynia ... niezły Lejdiskowy zlocik się szykuje...i miło byłoby Cię tam zbaczyć :)
;)

Cześć Laski, Lejdiski, Lalki, Królewny, fajne Niunie :D
też wolałabym trenować niż siedzieć przy kompie... bo od tego to tylko dupa rośnie i kręgosłup boli :D to, że rozprasza kierowców to jakby nie budzi powszechnego zdziwienia :D wkońcu to prawdziwa Lejdiska :p

Donka, kochanie, mnie też byłoby miło Was zobaczyć i to nawet nie wiesz jak bardzo ale powiem tak... chęci są ale jak mam jechać cebulą i z Wami po krzakach nie polatać tylko siedzieć na dupie i z rozpaczy wódkę pić to pie..dolę, żal mi będzie dupę ściskał, bo moja cebula pomimo tego że ją kocham w krzaki się nie nadaje... nie mówię, że nie pójdzie bo ona pójdzie tam gdzie ją poprowadzę ale to nie to samo... na wścieklaka wciąż mnie nie stać chociaż rozglądam się, ojjj... rozglądam... niedługo mam nadzieję się zobaczymy bo liczę na to, że Jędrula znów pojedzie wodę odkręcać, renifery poić, zające z piwnicy na popas wypuszczać :D :D...

Pozdrawiam
Maćka

Wegrzyn 10.06.2010 18:43

Również trzymam kciuki:Thumbs_Up:

moher 10.06.2010 19:44

Brunetka tez życzę powodzenia!!!
Ja właśnie dzisiaj zdałam i jestem prze szczęśliwa !!!!

moher 10.06.2010 19:57

Azja i Brunetka trzyma za was kciuki i powodzenia.
Ja właśnie miałam dzisiaj egzamin w 32 stopniach i mało się nie rozpłynęłam, ale dałam rade i zdałam egzamin.
Szczerze mówiąc to jestem z siebie dumna ... no i jestem dumna, że teraz już oficjalnie należę do tak fajnego grona Lejdisek.
Lejdis, życzę wam powodzenia!!!
Ania

Brunetka 10.06.2010 20:37

Moher - gratulacje !!!!!!!!!! Jak tam było na egzaminie ???

dzięki ...
trzymajcie kciuki dopóki nie odpiszę na forum :D

Brunetka 10.06.2010 20:45

Moherku - więc jak ja już kiedyś zdam :) to przyjadę na któryś zlocik lejdisek :D

Ja mam jutro egz. i to w samo południe !!! UGOTUJĘ SIĘ !!!:vis::vis::vis:
Mam nadzieję że nie trafię na jakąś mendę :mur:

Ostatnio na zlocie po lubuskim , przejechałam się hondą dominatorem - i już mi się nie podoba :) maleństwo.
Naczelny filozof pożyczył mi swoją hondę transalpa - i to jest to !!! Jak kiedyś będzie możliwość kupienia drugiego motoru to tylko trampek :)
Choć Afri też będę jeździć ....

moher 10.06.2010 21:18

Cytat:

Napisał Brunetka (Post 119018)
Moher - gratulacje !!!!!!!!!! Jak tam było na egzaminie ???

dzięki ...
trzymajcie kciuki dopóki nie odpiszę na forum :D

A dziękuję, dziękuję ... strasznie gorący dzień dzisiaj był i trochę męczący. Ale co tam jak się coś chce osiągnąć i dąży do celu to ni to 30-to stopniowy upał ni to mróz nie jest nam straszny, nawet wredny egzaminator też nie. Najważniejsze żeby nie poddać się nerwom i nie dać się wrednemu egzaminatorowi zdenerwować. Ten mój mnie trochę pognębił i miałam wrażenie że ma ochotę mnie usadzić, ale w końcu udało się.
Więc moja rada, zero stresu, zrelaksować się i robić swoje.
życzę powodzenia i trzymam kciuki !!!

moher 10.06.2010 21:31

Brunetka,
A na zlocik Lejdisek chętnie się wybiorę tylko teraz swoje maleństwo muszę zdobyć! No właśnie mam ochotę na hondę transalpa. Tak się jeszcze zastanawiam i rozglądam co by tu było najlepszego dla mnie ale po paru za i przeciw stwierdzam ze Trampek to jest to.
Powodzenia jutro i do zobaczenia na najbliższym zjeździe.

Brunetka 10.06.2010 21:35

Ja pojeździłam troszkę na trampku i naprawdę super się nim jeździ :)
A co najważniejsze stoi się pewnie na nogach :)
Bo jak pomykam Afryką Twin i staje to stoję na palcach, ale już opanowałam sztukę postoju :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35.