![]() |
ja robilem aktualizacje. A kamerke masz ustawiona na laczenie sie z aplikacja czy pilotem?
Pozdro |
Może napisz mi krok po kroku jeśli możesz jak to robiłeś.Pewnie gdzieś robię błąd tylko gdzie?
|
Do prawidłowego działania WIFI potrzebna jest aktualizacja. Z pudełka działa tylko z pilotem. Polecam zrobić aktualizację. 10 min i po sprawie.
|
Jak zrobić tą aktualizacje?
|
|
|
Mysle ze jest ok. Ja robilem aktualizacje podpierajac sie filmikiem na YT ale teraz ci go nie znajde bo jeszcze jestem w robocie a tu YT jest zablokowane.
Pozdro |
Tak zrobię mam nadzieję że nic nie spieprzę.
|
Witam. Jako, ze na co dzień mam do czynienia z gopro to wrzuce cos od siebie. Z 3 black byl problem z softem, ale chlopaki caly czas aktualizuja i aktualizacje trzeba zrobic. Z konfiguracja pilota czy telefonu to raz dziala od razu raz za którymś razem. Mialem raz przypadek ze sparowaniem contura z htc (nie pamietam modelu) aktualizowalem soft i w kamerze i telefonie i dupa, na innych urzadzeniach z tym samym androidze ok a w htc nic. W końcu zadzwoniłem na infolinie i gość powiedzial, żeby uzbroić się w cierpliwość bo występuje jakiś konflikt, po kilku dniach po kolejnej aktualizacji ruszyło. A co do baterii to wszystko zalezy od karty i trybu, ale niekiedy nawet z 40min nagrywa i raczej nie patrzeć na wskaźnik naładowania.
|
Odnośnie kamerek ActionCam nie zapominajmy o Sony AS10/AS15. Jest to bardzo dobra kamerka moim zdaniem lepsza i tańsza od przereklamowanego GoPro. Sami zaobaczcie:
http://www.youtube.com/watch?v=wBHQ3l1GNCQ W internecie jest dostępna masa porównań wystarczy poszukać. Dobrego wyboru! ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |