Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   V Wiosenny Rajd Podlaski (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=8985)

PAWCIO 03.05.2011 22:21

Cytat:

Napisał Mucha (Post 175369)
Na miejscu moze byc z tym chujowo (przez samo "h"...).
Cza sie zaopatrzyc.

To moja prorozycja aby każdy zabrał kieliszek , słoik ogórków i śledzie

BABA 03.05.2011 22:29

Cytat:

Napisał tadekwrona (Post 175376)
To moja prorozycja aby każdy zabrał kieliszek , słoik ogórków i śledzie

ciekawe na co ten kieliszek :confused: :chleje: ... wiem... na sok z ogórków :D

tak na poważnie to najlepiej na piątek we wszystko się zaopatrzyć ... tam jakiś sklep na wiosce jest, więc w sobote raczej nie będzie problema , w piątek w dzień również zapewne

zbyszek_africa 03.05.2011 22:40

Moja pierwsza wizyta na Mazurach daawno temu:
Pan w sklepie
-są sleedzie??
-wyszli

pozdr.:D

wasilczuk 03.05.2011 23:39

Ok. Ludzie zaczynają już się niecierpliwić więc napiszę kilka spraw organizacyjnych:
Nasze ludzie będą na miejscu od ok. południa w piątek więc można przyjeżdżać. Przydadzą się ręce do pomocy ;) (oczywiście nie na sucho). Satysfakcja gwarantowana.

Dojazd:
Na końcu wsi Borsuki jadąc w kierunku Gnoja jest ostry zakręt 90 st. Na tym zakręcie leci jedna droga w las na wprost a druga mniej więcej na 2/3 zakrętu. Tą drugą trzeba pojechać piachem w las. W tym miejscu powiesimy jedyny znak. Trzymając się tej jedynej drogi dojedzie się do miejsca.

Alko i koryto:
w Borsukach są małe sklepiki takie wioskowe domowe także nie liczcie na kokosy. Najlepiej wszystko mieć ze sobą. Ze swojej strony zapewniamy kawę i herbatę oraz gorącą wodę na jakieś chińskie zupki i inne podobne ścierwo. Parnik będziemy gotować w piątek wieczorem, w sobotę rano i wieczorem oraz w niedzielę rano.Prośba ogromna aby przywieźć ze sobą naczynia wielorazowe (nie używamy jednorazówek a szczególnie plastikowych kieliszkuf ;)- kto to później pozbiera).

Tankowanie:
Tradycyjnie impreza jest wbita w czarną dupę więc po drodze trzeba się zatankować. Jadąc od strony Białegostoku i Warszawy ostatnia stacja całodobowa jest w Siemiatyczach przy rondzie. Nie wiem jak z innych kierunków ale kto chce to znajdzie na guglach.

Miejsce spotkania leży w parku krajobrazowym. Po imprezie motocyklowej z majowego weekendu, zarządca tego obozowiska prosi o powstrzymanie emocji. ZAKAZ RYCIA NA MIEJSCU!!!!!!. Kto chce to będzie miał okazję wykazać się w sobotę.

Miejsce nie jest ogrodzone i zajmuje dość dużą powierzchnię więc nie odpowiadamy za rzeczy pozostawione w namiotach. Na czas sobotniego wyjazdu będzie można zostawić rzeczy wartościowe pod wiatą pod kluczem.

Składkę rajdową będzie zbierać nasza dzielna Pani Kierowniczka Iwa. Mamy nadzieję, że każdy honorowo sam ją znajdzie i opłatę wniesie. Jak nie to ścigać nie będziemy. Na zachętę tylko dodam, że "przy kasie" będzie mały bonus do wyczerpania zapasów ;)

Pod wiatą jest prąd ale na polu namiotowym nie także zapomnijcie o farelkach, radzieckich materacach grzewczych itd. Po to w gumofilcach jest filc aby ciepło było.

Na miejscu jest problem z zasięgiem GSM. Dokładniej to zasięg jest ale Białoruskich sieci- cen lepiej nie podawać. Telefony przestawiamy na ręczny wybór sieci...........
Co mi przyjdzie jeszcze do głowy to dopiszę w tym poście. Proszę zaglądać.

wujaszek_misza 04.05.2011 00:50

Mając na uwadze pogodę, biorę dwa wiadra węgla i kozę, i przyczepkę oczywiście, mam nadzieję, że siano na rozpałkę się znajdzie (podwędzę jakimś zwierzakom, lub "mały barterek z tubylcami".

Może podpowiedź, co najlepiej przywieźć na wymianę???

wasilczuk 04.05.2011 00:57

Ludzie!!! Co z Wami?
Dziś było 10 st i dało się żyć a w weekend ma być w dzień 15. Moim zdaniem temp optymalna do dzidowania......Noo a że w nocy będzie 2-4 st to nikomu nie przeszkadza bo będziemy spać.
Grunt, że ma nie padać

BABA 04.05.2011 01:34

ja tam biore dwa śpiwory, zawsze starczało i na gorsze warunki :Thumbs_Up: , i lepiej położyć się w takim stanie, żeby wstać dopiero w sam raz jak już fajno będzie :oldman:

myku 04.05.2011 09:15

Zawsze mozna sie do kogos przytulic :rolleyes:

lena 04.05.2011 10:17

Cytat:

Napisał myku (Post 175440)
Zawsze mozna sie do kogos przytulic :rolleyes:

Do motoru? Zatwardziały kawalerze:D

zbyszek_africa 04.05.2011 11:12

Pogoda zweryfikuje listę gości:D
pozdr.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47.