![]() |
wczoraj na wschodniej obwodnicy wrocławia tuż za kamieńcem wrocławskim RD03 mi mignęła. być może była to czwórka z niską szybą ale głowy nie dam - ściorany już byłem na powrocie upałem.
|
Co to za Somalijczyk (rej. SO) pędził w Boże ciało przed południem pod przełęcz Ostra pod Limanową?
Ja akurat na kolarzowce byłem. Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka |
A w niedzielę o 9 rano kto to leciał chiba czwórką przez Końskowolę i Puławy obładowany?
|
A dziś ekipa afryk i nie tylko na s5 w stronę Wrocławia. Świeciłem z puszki !
|
Ktoś od nas był rd04 w zeszłym tygodniu (sobota) w Mielniku nad Bugiem ?
|
Artek pozdrów Michała.
|
Pozdrowienia od Lubelskiej familii GSa + CBxa
dla spotkanej w Górach Słonnych Olsztyńskiej ekipy NAT + XX:) |
Dzisiaj XRV750 ( zielona ) na rej. ETM w Zawierciu na stacji BP.
Jakiś mało wychowany kierownik bo zjeżdżam, jadę po studzienkach i ani dziękuje ani fakju :) |
Cytat:
|
Wczoraj popołudniu na A4 za Gliwicami obtrąbiona stara Afra na SBE pięknie wymuszająca pierwszeństwo na puszkach 🫣😁
|
Czyja czarnulka stoi w Debkach pod Chyba Ryba?
|
Wczoraj Jaworzno czarna NATAS i Chrzanów kolejna NATAS. Pomachane, odmachane ;)
|
Dziś przed 18,rd07a czarno pomarańczowa na wylocie z Warszawy w kierunku Radom/Kraków
|
Saska po stronie Gocławia wczoraj 13.40 NAT
|
2 Załącznik(ów)
Kolega Orki pozdrawia z drogi i pyta: czyja Afra?:)
|
Miłośnika naklejek :D
Najlepsza ta na wizjerze kasku |
Wczoraj NAT na NGI widziana na świętokrzyskim odcinku 79 od Ożarowa do Tarłowa. Kierownik dosyć cisnął dobrze przez te lasy ;)
|
Cytat:
|
Może to jest pomnik po prostu.
|
Cytat:
|
Starą ósemką w okolicy Osjakowa na NAT przemknęło filigranowe dziewczę z dłuuuugim warkoczem. Ładnie szła:)
|
Na rondzie w Wieszowej Afra 750 Tesco na blachach SY.
Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
Kogo widziałem dalej i bliżej 😉
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c4aa522f43.jpg
Taka sytuacja. Dwa pokolenia AT czekające przed szlabanem przed wjazdem na Sveti Jure w Chorwacji. Po krótkiej rozmowie z Italiańcami, jeździec z „1000” stwierdził, że starszy model kolegi jednak jest lepszy. Nie było czasu zapytać dlaczego tak sądzi. Pozdrav. |
Ja lubię młode .. ale i starszą też nie wzgardzę :)
|
Kolega z Olsztyna
Pozdrawiam kolegę z Olsztyna którego spotkałem jadąc do pracy.:at::at:
|
Cześć Rocketer. To byłem ja :)
Nie zapomnij wpaść do przywitalni i się oficjalnie przywitać, póki admini nie było opr :) Pozdro. |
Biało czerwona AT w Warszawie na Ochocie numer rej WHcostam
|
Szucha dziś WAWA NAT koło 15.30
|
Pozdrawiam wszystkich czarnuchów co dzisiaj byli na Transfăgărășan. :at:
|
AT w Woszczelach gm. Ełk w kierunku właśnie Ełku, przed chwilą.
|
Czerwona NAT, na rondzie w Rybniku w niedziele 14 sierpnia w okolicach godz 16. Rondo pokonywane przez kierownika na stojaco, w tempie nizszym od kulawego pieszego, ze sznurkiem zniecierpliwionych puszek za NAT.. pomachane, NIE odmachane.
|
Nie odmachał, bo pewnie się bał że dupnie.:D
|
Dziś 14:30 mijanka na drodze Lipsk - Augustów, kierownik na starszej siostrze też czerwonej.
|
Teraz na Rynku w Warce. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...08adafd143.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Dzisiaj, 21.08 czarna klasyczna Afryczka w Radziejowicach... Kolega jechał na zdrapkę ;-)...
|
Kto pół godziny temu płacił mandat koło Obornik?
Malowanie jak na fotce wyżej. |
Wczoraj około 17 czarna AT w Wołominie
|
Dziś widziane 3 NAT naraz w Nowym Tomyślu koło 15:00
Potem w Wolsztynie jedna NAT, kierownik zagadał do mnie czy z TETa wracam. Ktoś z forum? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Chyba EX1+3 na monocyklach przecieli mi DW119 Pyrzycką w czasie eksploracji Puszczy Bukowej w godzinach popołudniowych.
|
Kto dziś koło 17:00 w Zwierzyńcu koło Browaru jechałna XRV750?😀
Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka |
Mijałem dziś czarną Devilkę na al. Sobieskiego we Wrocławiu i zastanawiałem się czy to nie Matjas...
|
Afryka i chyba BMW przy moście w Motkowicach. Panowie chyba biwakowali. Ktoś z naszych?
|
Jakas pstra trojka advenczurzystow na asfaltowym, lubelskim tecie. Ostatni na 701
|
A ja na wschodniej obwodnicy wrocka się dzisiaj rano zmachalem z NAT
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Trójeczka i chyba szary transalp w sobotę w Końskowoli, jechały na tet o godz. 14. Może ktoś od nas to pozdrawiam.
|
Wczoraj czyli w niedziele ok. 11 na trasie Sokołów Młp-Kolbuszowa widziane dwie XRV wraz z Trampkiem. Czy to może ktoś z forum ?
|
Cytat:
|
Kogo widziałem dalej i bliżej 😉
Wylot z Warszawy w kierunku południowym, dziś przed 7 rano. Czarna okufrowana xrv750 na tablicach LPU
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |