![]() |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie jestem pewien, czy umijetnosc odpalenia pily jest wyznacznikiem meskosci.
Zreszta niedlugo beda tylko elektryczne wiec co wtedy? |
Cytat:
aleś chłopie pojechał, w końcu ktoś prawdę napisał o obecnej rzeczywistości. :Thumbs_Up: a co tam piła spalinowa... wyłącz prąd na m-c to będzie koniec świata bo w google nie przeczytają co teraz robić |
Cytat:
Do sportu motory niech robi KTM ,ja oczekuję od motoru tego co pokazano w drugim filmie reklamowym. Popatrz na ludzi i ich motocykle , to jest Prawdziwa Przygoda. Hotele i 300km/h pozostawimy Myczkowi :-)) |
Cytat:
I łamie sie czy ginie od czasu do czasu...Och jaki męski trup. Wolę poleżeć i pogapić się w gwiazdy gdzieś na południu Maroka czy na Podlasiu lub Ukrainie.. Takie moje Advenczer, Tru Adventure |
Cytat:
|
Cytat:
|
Lepi: umiejetność odpalenia piły spalinowej nie jest wyznacznikiem męskości ale pewnym atrybutem drwala na pewno :) moda moda moda. Jest moda na adwenczur, coraz więcej pseudo dual sportów jeździ po ulicach, jest moda na 4x4 pełno wypasionych Patroli na 35 cali jeździ co to nigdy terenu nie widziały. Takie aktualne gówno, marketing nie podparty faktami. Nie mam nic przeciwko marketingowi bo sam używam pewnych chwytów w robocie ale nic nie jest z palca wyssane.
|
oj panowie chyba nieco zaleciało stęchlizną ;) hehe Chyba zawsze tak jest że nowe jest wrogiem starego, pewnie nasi ojcowie słysząc o Afrykach czy Xtezetach też narzekali że ich nie ruskie lepsze bo młotkiem się naprawi, a taka Afryka ma psujące się pompy czy regulatory... a do tego trzeba mieć już łeb... i młotkiem się.nie da..
Rodzicie i dziadkowie krzyczeli na widok młodzieży z Jarocina, nie rozumieli potrzeby komputerów czy telefonów komórkowych.. na co komu telefon na szyi, kto będzie do niego dzwonił... skoro ma w domu jeden dla wszystkich... i są jeszcze budki... Świat się zmienia a my razem z nim .... Czynny czy bierny opór nic nam nie da, wiem to choć.nie ukrywam, sam też jestem chyba bardziej z wami niż bardziej z nimi ;) Dlatego łapię chwile ulotne jak ulotka...Śpię w krzakach, kąpie się błocie, stale uprawiam naciąganie prawa. Trudno... taki mamy klimat! Nie mam co prawda Afry, ale Mój Kat jest mniej chyba skomplikowany niż ona... Łączę się z wami w bólu... :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |
|