![]() |
|
1 Załącznik(ów)
Nie sądzę że problemem jest kwestia kasy , każdy nowy endurak kosztuje grubo ponad trzy dychy i nikt się tym nie przejmuje tylko zapierdala . Prawda jest inna , ludzie po prostu nie chcą jeździć po krzaczoarch . Osobiście się z tego cieszę bo mniej ich w lasach . Jak nie masz z kim jeździć to daj znak bliżej wiosny jak będziesz miał ochotę sie porządnie ściorać , zabiorę Cię do Romanii . Jest tylko jeden problem , nikt z nami nie chce jeździć bo podobno mamy zjebane łby , tak słyszałem :haha2:.
Jest taki jeden typ z Bieszczad co jeździ dużym katem , zapewnię Cię że jak go poznasz to zmienisz zdanie o ludziach jeżdżących na LC8 . Fakt duży % z nich to miękkie faje , ale nie wszyscy . Fajnie jeździ się klocem po płaskim i po poligonach , ale w górach już tak hop siup nie ma . Zdrowia . |
potwierdzam, w górach lc8 może zebrać baty od każdego innego starego klocka..
dlatego kto w górach pomyka ten niech odpuści ten motocykl. Afra, trampek sprawdzi się lepiej, być.może nawet GS :) oczywiście jeżeli już mówimy ogólnie o pomykaniu klockiem w górach ;) |
Cytat:
|
chyba ktoś go przekupił:confused:
|
Juz napisalem Exowi ze ktos mu shakowal konto i glupoty wypisuje. Adnimistracja obiecala zablokowac konto do czasu wyjasnienia sprawy :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Fajnie się czyta ten wątek :haha2:
ps. LC8 jest do dupy - potwierdzam - bo do dupy jest kierownik - i tak samo jest z każdym innym motocyklem :D |
Adagiio dziękuję bardzo za zaproszenie - ja zapraszam na integrację Sanocką na wiosnę - w tym roku mam w planie wyjazd na Ukrainę na połoniny i wyjazd z mocną ekipą właśnie do Romanii - z Tobą pojadę na pewno ale jak kupię coś lekkiego - może już w przyszłym roku bo teraz to są inne ważniejsze wydatki.
|
[QUOTE=Ropuch;410497]Właśnie tego zapomniałem dopisać - święta racja :)
Czasami zastanawiam się tylko na ciul komu taki koń, ani to wygodne ani pakowne tym bardziej na 2 osoby; FAKT kozacko wygląda i wszyscy chcą go właśnie posiadać :) Chęć posiadania czasami nie idzie w parze z zadowoleniem z użytkowania, męczymy się bo nie wypada powiedzieć, Nie wypowiadam się często ale pierdolisz żabo strasznie ! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |
|