Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   symboliczne zakończenie sezonu 2011.23-25 września MAZURY (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=10218)

czoko86 18.09.2011 22:56

Cytat:

Napisał Cibor klv (Post 196739)
No fajerwerków nie będzie, no ale zawsze może ktoś pokazać dupę i od razu zrobi się ciekawiej :) Poza tym główną atrakcją będziemy my sami możliwość spotkania się w realu przy wódce i słoninie to główny gwóźdź programu.. reszta to tak przy okazji tylko. Niestety to nie zlot klubu MC ..frędzli nie będzie, gołych bab nie będzie i wieprza na rożnie też nie będzie, a zamiast TSA bedzie pan Zenek z harmonią...ale za to będzie kupa fajnego luda. Malkontenci, lubiący pławić się w luksusie, francuskie pieski i pederaści radzimy wybrać jakąś inną love parejd.

Tym postem ostatecznie mnie przekonałeś, pakuję dupsko w troki, flachy na wkupne i przybywam jako rolnik z urodzenia, ale bez doświadczenia;)

ablos78 18.09.2011 23:12

Warto ,dla pana Zenka z harmonią...:bow:

tom64 18.09.2011 23:26

Cytat:

Napisał Cibor klv (Post 196739)
No fajerwerków nie będzie, no ale zawsze może ktoś pokazać dupę i od razu zrobi się ciekawiej :) Poza tym główną atrakcją będziemy my sami możliwość spotkania się w realu przy wódce i słoninie to główny gwóźdź programu.. reszta to tak przy okazji tylko. Niestety to nie zlot klubu MC ..frędzli nie będzie, gołych bab nie będzie i wieprza na rożnie też nie będzie, a zamiast TSA bedzie pan Zenek z harmonią...ale za to będzie kupa fajnego luda. Malkontenci, lubiący pławić się w luksusie, francuskie pieski i pederaści radzimy wybrać jakąś inną love parejd.

Pederastów nie będzie? Fuj!

karlos 18.09.2011 23:35

Jak z tymi domkami?? Rezerwujemy coiś czy mam zabierać namiot??

PARYS 18.09.2011 23:51

A właśnie - psa będę zabierał ze sobą.
Jak mi żona pozwoli

wasilczuk 18.09.2011 23:54

nie ma żadnych rezerwacji. decyduje data wpłaty- na lepsze domki bo ich jest mniej. tańsze domki są po 15zł za noc od głowy więc nie wiem czy w namiocie jest sens się męczyć. nie ma też rezerwacji typu "ja chcę w domku z Mietkiem bo mi się jego baba podoba" albo" ja nie chcę domku obok Rambo bo on pierdzi i chrapie" itd. jak narazie zajmujemy nieco ponad połowę miejsc w ośrodku więc bez paniki. Nie pytajcie nas o dziwne rzeczy bo sami w tym ośrodku będziemy pierwszy raz w piątek kilka godzin przed wami. nie ma też opcji bez koryta. chłop powiedzial że ile wyda łóżek tyle przygotowuje misek ze śniadaniem. będą tylko dwie opcje cenowe w zależności od domku. Ciągle czekam na cenę jadła. pozdro

my też zabieramy psa. nie ma za to dodatkowych opłat ale musi być na smyczy itd. Naczelnik ośrodka ma swoje dwa psy i woli nie mieć zadymy lub później pozwu do sądu o alimenty.

sprawa dzieci wygląda tak. nie ma za nie dodatkowych opłat jeżeli śpią z rodzicami i jedzą z rodzicami. jeżeli śpią na swoich łóżkach i jedzą swoje posiłki to płatność normalnie jak za dorosłego wieprza.

resztę dopiszę jak ustalę ostateczną cenę z żarciem.

remi 18.09.2011 23:59

komu i kiedy płacić kase? będzie opcja przy wjeździe?

wasilczuk 19.09.2011 00:04

żaden organizator nie lubi opcji przy wjeździe.

podam konto i dokładną instrukcję. mam nadzieję, że zrobię to do piątku ;)

jaro 19.09.2011 11:11

mowa o wrześniu czy październiku:haha2:

remi 19.09.2011 11:55

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 196773)
żaden organizator nie lubi opcji przy wjeździe.

podam konto i dokładną instrukcję. mam nadzieję, że zrobię to do piątku ;)

podziwiam Wasz spokój

na TCP już zapisujemy się na wiosenny zlot 2012 i pewnie w styczniu bedzie juz wszystko wiadomo kto z kim, gdzie i na kim bedzie spał :D

spiesz sie z tym info bo muszę jeszcze sponsorów poszukać ;)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46.