wasilczuk |
18.09.2011 23:54 |
nie ma żadnych rezerwacji. decyduje data wpłaty- na lepsze domki bo ich jest mniej. tańsze domki są po 15zł za noc od głowy więc nie wiem czy w namiocie jest sens się męczyć. nie ma też rezerwacji typu "ja chcę w domku z Mietkiem bo mi się jego baba podoba" albo" ja nie chcę domku obok Rambo bo on pierdzi i chrapie" itd. jak narazie zajmujemy nieco ponad połowę miejsc w ośrodku więc bez paniki. Nie pytajcie nas o dziwne rzeczy bo sami w tym ośrodku będziemy pierwszy raz w piątek kilka godzin przed wami. nie ma też opcji bez koryta. chłop powiedzial że ile wyda łóżek tyle przygotowuje misek ze śniadaniem. będą tylko dwie opcje cenowe w zależności od domku. Ciągle czekam na cenę jadła. pozdro
my też zabieramy psa. nie ma za to dodatkowych opłat ale musi być na smyczy itd. Naczelnik ośrodka ma swoje dwa psy i woli nie mieć zadymy lub później pozwu do sądu o alimenty.
sprawa dzieci wygląda tak. nie ma za nie dodatkowych opłat jeżeli śpią z rodzicami i jedzą z rodzicami. jeżeli śpią na swoich łóżkach i jedzą swoje posiłki to płatność normalnie jak za dorosłego wieprza.
resztę dopiszę jak ustalę ostateczną cenę z żarciem.
|