![]() |
a pewnie że tak, ja se tam mogłabym za wszystko sama zapłacić, i nawet wolę..lekarzy już opłacam, a gdyby więcej kasy mi w kieszeni zostawało, to ewentualne szkoły i szpitale tak samo bym mogła: Wink:, na emeryturę juz w tym momencie jestesmy zmuszeni sami odkładać, a ten proponowany mały podatek niech tam będzie dla wojska i policji i tej skromnej administracji. Tylko, że jest mały problem...... wzrosnie bezrobocie, bo zabraknie stołków do pierdzenia, a Ci co teraz je zajmują chyba nie bedą potrafili nic innego robić w życiu.....
ps. zgadzam się zostać ministrem infrastruktury, ale pod warunkiem, że wasil zostanie ministrem rolnictwa:D |
A ja proszę bardzo GTW oraz moderatorów, aby takie wątki jak ten bez ostrzeżenia wywalała w kosmos!
Kiedyś nie było tu polityki, religii, koloru...i z tego jako forum byliśmy dumni. Było to miejsce bez podziałów, uprzedzeń i zbędnego ględzenia. Liczyła się podróż, otwarty umysł i wytrzymałość wątroby. Życzę sobie powrotu do podwalin tego miejsca. |
Raporty bardzo pomagają w takich sytuacjach.
Temat jest już dyskutowany. |
Sam temat ok. Ale oczekiwał bym raczej przykładów (ku przestrodze oczywiście) obejścia zaporowej ceny paliwa np: (zupełnie wymyślone)...:można kupić koncentrat do szyb "Pan samochodzik" i wydestylować z niego paliwo, albo ... rozszerzyć działalność firmy o wypożyczalnie samochodów i rozliczać paliwo na firmę , wystawiając raz na jakiś czas fakturę za wypożyczenie auta...
|
ja nie widzę niczego złego w tym, że taka dyskusja się toczy , to jest jeden z nielicznych wątków o czym innym niż podróżowaniu, itp. i nie chce mi się wierzyć, że aż tak bardzo drażni większość forumową
|
Kilka osób nawoływało do wyjścia na ulice - bo tak nie może być. Wielu piętnowało przerost zatrudnienia w sektorze państwowym w tym w administracji, podkreślając że należy to ukrócić.
Grecy właśnie wyszli na ulice przeciwko planowanym zwolnieniom w administracji :) |
Widział ktoś jak pewien jegomość jeździ Mieciem od 8 lat "na wodę"? Oszczędność paliwa ok 60%.
Tak myślę sobie co by było gdyby do afry zapodać podobną prostą instalację. :confused: Butelka pet na gmolu, rurka miedziana owinięta parę razy na kolektorze wydechowym, a potem skierowana do krućców airboxa. Gdyby rabotało to zwiedzanie świata "za darmochę" :) Kufa..... ale się rozmarzyłem :D |
|
Cytat:
- kto nie lubi będzie omijał, a kto lubi to będzie mógł zrzucić z wątroby swoje żale :) proponuję tematy przyklejonych wątków: - kto nas okrada i co o tym myślisz - kondominium - czy na to zasługujemy - prawo jazdy dla kobiet - czy to przesada - brzoza - najnowszy środek obrony przeciwlotniczej (zwłaszcza w odniesieniu do bombowców) - referendum, czy w Polsce mają być podatki - czy jesteś za - dalej już pójdzie samo :) |
Kącik dla Trolli, HYDE PARK
-wejsćie na własną odpowiedzialnośc:D taki dział mógłby powstać podr. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:03. |