![]() |
Podziękował kolego, szerokości :)
To jeszcze zapytam gwoli ścisłości- jakieś tankowanie po drodze zahaczymy? Bo niektórym może na te +- 150 km nie starczyć wachy. |
Ja też mam pytanie do organizatorów .
Czy po ZAKOŃCZENIU SEZONU U KUJASÓW wolno jeździć na motorze czy czekać do ROZPOCZĘCIA.? ? Kto i Kiedy przelatuje przez UĆ??---Może się połączymy.? Pozdrawiam STOPA-Uć |
Na trasę OFF Extrem powinno starczyć Wam paliwa, bo dojazd + powrót to około 100 km + OS. OS nie jest długi, ale intensywny.
Na trasie OFF Turystycznej przejeżdzacie przez Bydgoszcz, więc po 30-40 od ośrodka będzie możliwość pobrania płynów.:) Stopa po zakończeniu wszyscy muszą złożyć motocykle w depozycie u nas :D, ale się zastanowimy nad zwrotem przed rozpoczęciem ;). |
Jeszcze 2 godzinki można przelewać. Reszta wpłat na miejscu.
Mam prośbę do tych którzy będą płacili na miejscu. Wpiszcie się tutaj, że jedziecie i wpłaty dokonacie na miejscu. Chciał bym mieć obraz ilu Was jeszcze przybędzie. |
W takim razie się dopisuje bo się dowiedział że mogę. :)
Płacę na miejscu. |
Czy ktoś ze Śląska jutro rusza ? i o której ?
Jak coś to dajcie znać na PW.. |
v2 driver
Ze Śląska leci do Łodzi LEO (Sędzia piłkarski z Białej , ZAWSZE W NAMIOCIE) i dalej lecimy grupą kilkuosobową na północ. Wyjazd z Łodzi o 11zerozero. Przygotuj uchwyt na flagę to będziesz mógł założyć już w Łodzi. Pozdrawiam Stopa-Uć |
mam takie pytanko, przymierzam sie to zakupu Afryczki czy będę mógł się do Was podbić, ewentualnie ktoś da się "gaznąć"? A że mieszkam ok 10 km od Starego Jasinca więc okazja jest:)
pozdrawiam |
Przyjedź, na pewno ktoś da Ci pogazować :umowa:
|
Zbyszek Africa
dlaczego Ciebie nie ma na liście, Czy Blob wszystkich z szuter party załatwił. Co z Rysiem z Krosna ,Rosomakiem. Pozdrowienia dla Was |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |